"Erdoğan'ın dibine kadar suikastçılar girebilir"

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.06.2013 12:33:00
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıkladı. Bu Erdoğan'ın vurulmasının hazırlığı mı?
"Erdoğan'ın dibine kadar suikastçılar girebilir"

RADARHABER / ERZURUM  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıkladı. Bu Erdoğan'ın vurulmasının hazırlığı mı?MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Toplantıda Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Bahçeli, AK Parti ve Başbakan Erdoğan'ı suikast konusunda uyararak "Menderes'in asılmasını, Özal'ın zehirlenmesini malzeme yapanlar Erdoğan'ın vurulmasına mı hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Siyasetin amacı ufalamak bölmek değil birleştirmektir. Siyasetin ve siyasetçilerin sorumluluk bilincinde olgunluğun kulvarından ayrılmaması zorunluluktur. Gözünü hırs büyümüş, aklını yabancıların menfaatine ipotek etmiş siyaset temsilcileri için siyaset tramvaydır. Ve belirlenen durakta inecektir. Milli iradeyi işine geldiği gibi yorumlayanlar çatıştırarak kutuplaştıranlar sefalet odaklarıdır. Bunlar lafta kalan tutarsız sözlerle vakit geçirenlerdir. Karanlıkta aydınlığı taşlamak sıradan bir hinliktir. Dedikodu, gıybet, iftira, bozgunculuk bölücülük AKP'nin ana fikri ve mayasıdır.

ERDOĞAN SANKİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MI?

Başbakan Erdoğan'a göre sokaklardaki kalabalık çapulcudur. Erdoğan'a göre sokaklarda tencere tava çalanlar kendini bilmezdir. Erdoğan'a göre camilerde içki içilmiştir.  Faiz lobisi, medya organlarını sanatçılar hükümete karşı mevzilenmiştir. suçlu ve suçlanan başka yerde aranmaktadır. Erdoğan ve hükümeti sanki sütten çıkan ak kaşıktır. Erdoğan'ın başarısını kabullenemeyenler, hükümetin yaptıklarını görmezden gelenler harekete geçmiştir. Demokrasi çağrılarına kulak tıkayan, baskıda rekorlar kıran Başbakan bundan sonra gönülleri nasıl tamir edecektir? Her defasında ifade ettiğim gibi marjinal gruplar illegal örgütler hakkında her türlü Araştırma yapılmalıdır. Teröristlerle sonuna kadar mücadele edilmelidir. Ancak masum vatandaşlarımızı yasa dışı terör örgütleri ile bir tutmak Saddam rejiminin Esad anlayışının ve Kaddafi baskısından ileri gidemeyecektir. Taksim Gezi Parkı'nda ve ülkemizin pek çok yerinde karmaşıklık hakimdir. Kendisine yönelik kızgınlıkları katlamıştır. Yılların hak kayıplarını özel hayat ile ilgili şikayetlerini dışa vuranlara müdahale edilmesi ortaya konmuştur. Yerli ve yabancı mihraklar hükümeti zor durumda bırakmak için kolları sıvamış sokakların duygusallıklarını kaşımıştır. Siyasi iddialar bu şekildedir. Başbakan hükümetin iddiaları böyledir. Taksim Gezi Parkı merkezli hadiseleri anlamamışlardır.

"BU DERİN OPERASYONDUR!"

Dizi filminden çıkıp oraya buraya koşanlar başbakan ile toplumsal konuda fikir alışveriş için masaya oturmuştur. Herkes önceden oynanmış rolünü oynamaya başlamıştır. Bu derin operasyondur.

MEDYA SUSTURULMUŞTUR

Taksim Gezi Parkı bu yüzden altın fırsat değerinde bulunmuştur. Erdoğan bugün içine düştüğümüz toplumsal krizi hazırlayanlardan biri olduğunu gizleyemeyecektir. Türkiye'deki medya tam bir oyuncağa çevrilmiş, hemen hepsi susturulmuştur. AKP'nin Avrupa Parlamentosu ile ters düşmesi bununla ilgilidir. Avrupa Birliği PKK'lıları koruyup kollarken Başbakan nerede gezmekteydi? Her konuşmasında geçmişi bugüne taşıyarak karşıtlıkları diriltmesi, dünde kalan itilafları yeniden hatırlatması rastlantı değildir. Son günlerde yapılan en büyük kötülük birbirine yabancılaşan bir Türkiye fotoğrafı konulmaktadır.

1 MİLYONU ZORLA TAŞIDINIZ!

AKP'ye oy verenler asıl oyunun senaristinin Başbakan olduğunu görmelidir. Taksim'dekilerin ayıklanması gerekirken milleti mitinge taşımak mesafeleri iyice açacaktır. AKP'lilerin mitingi uçuk rakamları sunmaları çaresizliklerini göstermektedir. Varsayalım 1 milyonu zorla taşıdınız ne işe yarayacak? Dayanma güçleri varsa MHP'nin toplantılarını izlemeli ve milli irade ile tanışmalı. Başbakan Erdoğan Türk milletini ayırmaktadır. İmralı canisinin 29 yılda yapamadığı kötülüğü hayata geçirmek için mücadele vermektedir. Demokrasilerde yılgınlık ve seçeneksizlik yoktur. Türkiye'nin AKP ile yollarını ayırma vakti gelmiş ve geçmektedir. Erdoğan milleti ayırmadan gitmelidir. TOMACI AKP'ye tahammül kalamamıştır.

"MHP BAYRAKLARI SALLAYANLAR ALÇAKTIR!"

Türkiye daha fazla dara düşerse demokratik adımlar harekete geçirilmelidir. Geçtiğimiz hafta sonunda AKP'nin iki açık hava toplantısı yapılmıştır. Başbakan'ın zırvalarından daha önemlisi 3 hilal ve bozkurt amblemlerinin bazı alçaklar tarafından sallanmasıdır. Başbakan MHP'lilere teşekkür etmiştir.

ERDOĞAN'IN VURULMASININ HAZIRLIĞI MI?

Her zaman Milliyetçileri hedefe alan başbakan'a sesleniyorum... Herke iyi bilsin ki Başbakan Erdoğan'ın bu oyunu boşa çıkarılacaktır. MHP bu oyunu bir parçası olmayacaktır. Başbakan'ın konuşma yaptığı platforma çok yakın alanda konuşanların tuzağa düşürme ihtimali fazladır. Kiralık pankartçılar başbakanın dibine kadar girmişse suikastçılar da girebilecektir. 25 metreden 25 kuruşu vurabileceklerdir. Birilerinin kötü niyetle fırsat gözlediğini ihmal etmemelidir. Menderes'in asılmasını Özal'ın zehirlenmesini malzeme yapanlar Erdoğan'ın vurulmasını mı hazırlanıyor.  Menderes'in asılmasını siyaset meselesi yapanlar acaba Erdoğan'ın vurulması için düzenek mi hazırlamaktadırlar! Erdoğan sürekli kefenden bahsederken yeni bir oyun mu hazırlanıyor? Erdoğan etrafını kollamalıdır. MHP'yi Başbakan'ı pazarlamaya çalışanlar tehlikenin elebaşlarıdır. 3 hilalimizi BOP'un çadırında kirletenler bunun hesabını vereceklerdir. Her biri aziz ceddimizin bin yıllık hükümdarlığını simgelemektedir. Muhterem hatıralarında destanların izleri vardır. 3 hilal dün Ulubatlı'nın elinde fetih ruhuydu bugün milliyetçilerin elinde. Ancak hak edenin elinde anlam kazanacaktır.Bunlardan Başbakan Erdoğan'ın anlam çıkarmasını beklemek nafile olacaktır. Erdoğan'a gerçekleri ifade etmek istiyorum. Milliyetçi hareket Türkiye'nin ebedi birliğinin simgesidir. Türk milliyetçilerinin etnik ve mezhep temelinde çatışmaya çekmek için yapılanlar malumdur. Erdoğan'ın kışkırtmalarına rağmen bu oyun boşa çıkarılacaktır.Diyarbakır'da sözde Kuzey Kürdistan Konferansı adıyla kepazelik sergilenmiştir. Başbakan bu konuya hiç değinmemiştir. PKK ve siyasi temsilciler Türkiye'yi çoktan bölmüştür. Hükümetten hala hareket yoktur. Aziz milletim Taksim'de meşgul edilirken altımızdaki vatan toprağının kaydığını görmelidir.

  

Etiketler : Bahçeli, suikast, Erdoğan, MHP,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler