Aday Adayı Fevzi Genç'e ilgi büyük

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 27.02.2015 12:58:00
AK Parti Erzurum milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, destek turlarına devam ediyor.
Aday Adayı Fevzi Genç'e ilgi büyük

RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, destek turlarına devam ediyor. Gittiği hemen her yerde büyül ilgiyle karşılanan Fevzi Genç, vatandaşlara Erzurum için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor. Erzurum'a yaptığı eğitim yatırımları ile de tanın İşadamı Fevzi Genç, Erzurum'a hizmet için yola çıktığını belirtiyor. Demokrat Parti’de başlayan siyasi hayatını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile çalışarak devam ettiren Genç, şimdi de AK Parti saflarında hizmete devam etmek istiyor.

"ERZURUM İÇİN SAMİMİ DUYGULARLA YOLA ÇIKTIM"

Aday Adayı Fevzi Genç, "Derdimiz Erzurum’a hizmet etmek. Bunun için gece gündüz demeden çalıştım. Atatürk Üniversitesi’nde kalan yüzlerce öğrenciye barınma imkanı sunabilmek için yurtlar yaptım. Bir iş adamı olarak istihdama katkılarda bulundum. Erzurum ekonomisini ayakta tutabilmek için üzerime düşün görevi yaptım. Şimdi sıra siyaset kanalıyla Erzurum’a hizmet etmekte” dedi. Hizmetin son noktası olarak siyaseti gördüğünü söyleyen Genç, “ Milletvekili aday adayıyım. Nasibimizde varsa olacağına inanan biriyim. Milletvekili olmak, milletin vekili olmaktır. TBMM’de Erzurum’u en iyi temsil edebilmektir. Milletvekili olsam da olmasam da Erzurum’da yatırımlarımız devam edecektir. Samimi duygular ile yola çıktım ve hakkımızdan hayırlısı olsun” dedi. Fevzi Genç, ziyaret için gittiği yerlerde büyük ilgi ile karşılanıyor. 

 

Etiketler : Erzurum, genç, meclis, yurt,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Zeynep Ateş 27.02.2015 06:02:06

    Sayın Fevzi bey. sizin gerçekten samimi olduğunuza inanıyorum. dürüstlüğünüz yüzünüze yansımış. allah yolunuzu açık etsin. inşallah ak parti sizin gibi tecrübeli bir insanın deneyimlerinden yararlanır.

  • Halil 27.02.2015 06:02:54

    Fevzi bey sonuna kadar sizi destekliyorum. erzurum için neler yaptığınızı bilenlerden biriyim. allah yolunuzu açık etsin. inşallah sizi mecliste görürüz

En Son Haberler