
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Aday Adayı Temel teşkilattan tam not aldı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 28.02.2015 15:55:00 |

RADARHABER / ERZURUM 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti İl Teşkilatında hummalı bir şekilde hazırlıklar sürdürülürken bugün sabah saatlerinden itibaren Aday Adaylarının tanıtım toplantısı devam ediyor. 105 Aday adayının tanıtımının yapıldığı Yenişehir’de bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde hınca hınç kalabalığı görmek mümkündü. Geçen yıllarda olduğu gibi isim sırası ile değil kura sistemi ile yapılan tanıtımlara teşkilatlardan ve aday adayı yakınlarından bini aşkın kişi katıldı. 2’şer dakikalık tanıtım süresi verildiği aday adaylarından başvurusunu Ankara’dan yapan İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Temel’in özetle takdimini yaptığı ve süreden tasarruf etmesi dikkatlerden kaçmadı. Temayül öncesinden teşkilatlardan tam not alan Prof. Dr. Temel, kürsüde Peygamberimizin Hadisinden örnek vererek siyasetin kutsallığına dikkat çekti. Temel, konuşmasında “Yaratılışımızı gerçek manada tek gayesi, Halka hizmet Hakka hizmettir. Rabbimizin bana bahşettiği uzun yıllar akademik ve sosyal birikimimi halkıma sunmak için aday adayı oldum. Erzurum için ideallerim var. Seçimlerin alemi İslam’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. GÖZLER TEMAYÜL YOKLAMASINDA
Aday adayı tanıtım toplantısı sonrasında gözler yarın yapılacak olan Ak Parti’den 3 bine yakın delegenin katılacağı temayül yoklamasına çevrildi. Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde Prof. Dr. Temel’in ilk sıralarda olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Akademik birikimi ve teşkilattan aldığı sempati ile herkesin gönlünde taht kuran Temel, temayül öncesinde teşkilattan destek beklediğini sözlerine ekledi.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.