Aday gösterilen Korkut'tan ilk açıklama

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 21.01.2014 14:53:00
Tekrar aday gösterilen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, emeği geçenlere teşekkür etti.
Aday gösterilen Korkut'tan ilk açıklama

RADARHABER / ERZURUM 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeniden aday gösterilmesi sonrası yazılı bir açıklama yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti. Korkut, yeniden aday gösterilmesi sürecinde teşkilatların, milletvekillerinin ilgi ve desteğini yanında hissettiğini ifade ederek "Bugünden itibaren Ak Parti olarak birlik ve bütünlük içerisinde, belirlenecek yol ve çizgide seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Çıktığımız yolda Allah'ın izniyle Yakutiye ve Erzurum için en güzel sonucu almak için gecemizi gündüzümüze katacağız" dedi. 
Ali Korkut, yeniden aday gösterilmesi sürecinde teşkilatın her kademesinden destek aldığını belirterek "Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkan adayımıza, İl ve İlçe teşkilat başkanlarımıza, teşkilatımızın her bir ferdine verdikleri manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sürecin sonrasında da yekvücut olarak 30 Mart seçimlerinde büyük bir zafer kazanmak, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sevirdirmek için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.Yakutiye Belediye Başkanı ve adayı Ali Korkut, yeniden aday gösterilmesinin özellikle yapacağı hizmetler nedeniyle kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Korkut, tarihi eserler ile ilgili ortaya koyduğumuz çalışmalar, yeni projelerimiz bizim için önemliydi. Yeniden aday gösterilmem özellikle yeni projeler için beni heyecanlandırmaktadır. Daha olgun, daha kapsayıcı bir bakış açısıyla ve elbette Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlik içerisinde Yakutiye'ye ve Erzurum'a büyük hizmetler yapmayı umut etmekteyim" dedi. 
Etiketler : Erzurum, aday, kazanan, Yakutiye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • POYRAZ 21.01.2014 05:01:30

    ŞEHİRİN DOGUSUNA NE YAPTIN ALLAH İÇİN BİR SÖYLE HELE YIKIK VİRANE HİÇ UGRADINMI

  • Ayhan 21.01.2014 03:01:26

    Fatih Cengiz,Cengiz yavilioğlu, Murat kılıç,Muhyettin Aksak ve yandaşları kırmızı kart görmüş. Ömür boyu siyasetten men edildiler. ha ha ha,

  • AYDIN ÇAĞLAYAN 21.01.2014 03:01:45

    ERZURUM VE ERZURUMLU İÇİN, ALİ KORKUT BAŞKAN IN OLMASI İSABETLİ OLMUŞTUR.KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.

  • Ayhan 21.01.2014 03:01:25

    Halel olsun sana büyük başkan. Her şeyin en güzeline layıksın. allah yar ve yardımcın olsun.

En Son Haberler