Ahmet gitti Mehmet geldi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.12.2013 14:35:00

RADARHABER / ERZURUM 

AK Parti Grup Toplantısı'nda belediye başkan aday tanıtımını gerçekleştirildi. Erzurum'un Adayı, daha önce Radar Haber'in yazdığı gibi Mehmet Sekmen oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında aralarında Erzurum'un da bulunduğu belediyelerdeki Adaylarını açıkladı. 

ERZURUM'UN TANITIM FİLMİNE YAKUTİYE KENT MEYDANI DAMGASI
Adayları açıklanan illerin önce şehir tanıtım videosu yayımlanıyordu. Sıra Erzurum'a geldiğinde nefesler tutuldu. Erzurum içirn hazırlanan tanıtım videosunda, 2011 Kış Olimpiyatları için yaptırılan tesislerin yanısıra Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından Erzurum'a kazandırılan Kent meydanı da yer aldı. Kent meydanı, Erzurum tanıtım videosunda gösterilerek, Başkan Ali Kokut'un çalışmaları bir kez daha tescillenmiş oldu. Erdoğan, Adayı açıklamadan önce iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Küçükler'i kürsüye çağırarak vefasını gösterdi. Küçükler kürsüde yaptığı konuşmada, "AK parti çatısı altında 10 yıl boyunca görevimizi layıkıyla yaptık. Sayın Başbakanımıza teşekür ediyorum. Yeni Adayımıza da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonra da AK Partinin bir neferi olarak görev yapmaya devam edeceğim" dedi. Küçükler'in veda konuşması, salondan alkış aldı. 

MEHMET SEKMEN RESMEN AÇIKLANDI
Başbakan Erdoğan, Küçükler'in konuşmasının ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Sekmen'i açıkladı. Mehmet Sekmen'den bahsederken de, "Daha önce parlementoda görev yapmış, belediye başkanlıkları görevi yürütmüş bir arkadaşımız" diye bahsetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyüktşehir Belediye Başkan adaylarının Mehmet Sekmen olduğunu resmen açıkladı. Açıklama sonrası Erzurum Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç kürsüye çağırıldı. Milletvekilleri ve İl Başkanı, Mehmet Sekmen'le birlikte el ele verip ellirini havaya kaldırarak Sekmen'i kutladılar. 

 

Etiketler : Erzurum, aday, Başbakan, Kılıç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler