
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
AK Palandöken’de referandum maratonu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 20.01.2017 19:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Nisan ayında yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu için düğmeye bastı.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı geçen hafta başkanlık binasında ve bu hafta Hüseyin Avni Ulaş, Müftü Solakzade ve Adnan Menderes Mahalle temsilciliklerinde gerçekleştirmiş olduğu halka açık toplantılarda referandum ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Toplantılarda ülkemizin içinde bulunduğu refah şartlarının elden kayıp gitmemesi, yatırımların artarak devam etmesi, mevcut istihdam potansiyelinin yükselmesi için referanduma tüm bireylerin evet demesi gerektiği vurgulandı.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu milletin teveccühünün referanduma evet olduğuna inandığını belirterek “İçinde bulunduğumuz konjonktürde ülkemizi ileriye taşımak ancak anayasa değişikliği ile mümkün olacaktır. Mevcut olan ve itaat etmekte olduğumuz anayasa darbe menşelidir. Atılacak olan bu adım ile darbecilerin getirmiş olduğu vesayet sistemine nokta konulacaktır. Böyle bir ile yönetilmek hiçbir insanın hak etmediği bir durumdur. Başta bu duruma dur demek için referanduma evet demekle mükellefiz. Sizlerin de desteği ile tek başlı yönetime adım adım gidiyoruz” ifadelerini kullandı. AK Parti Palandöken Mahalle Temsilciliklerinde planlanan referandum çalışmalarını inceleyen Başkan Ömeroğlu mahallelerde koordinasyon merkezlerini kurma çalışmasını da başlattı. Teşkilat olarak bütünlük içerisinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatları ile AK Partiyi durdurmak için çabalayan tüm şer odaklarını engellemek için gece gündüz çalışmalarını devam ettiriyor.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.