Ak Parti Erzurum İl Başkanı belli oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.06.2014 21:26:00
AK Parti Genel Merkezi, Erzurum’da Murat Kılıç’tan boşalan İl Başkanlığı koltuğuna atama yaptı.
Ak Parti Erzurum İl Başkanı belli oldu

RADARHABER / ERZURUM

Ak Parti İl Başkanşığına, Fatih Yeşilyurt getirildi. 23 aday adayının bulunduğu İl Başkanlığı yarışında, Yenişehir İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt AK Parti'nin 4. İl Başkanı oldu.İl yönetimini önümüzdeki günlerde hazırlayacak olan Fatih Yeşilyurt, "Partimizin emrinde, Erzurum'a hizmet için çalışacağız. Allah'ın izniyle de, başarılarımızı çok daha ileri seviyelere taşıyacağız" açıklamasında bulundu.

AK PARTİ'DE YEŞİLYURT MEMNUNİYETİ

Başbakan Erdoğan’ın Erzurum İl Başkanlığına Yenişehir İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt’u atamasından sonra Başbakan’a tebrik ve teşekkür mesajı yağdıran partililer, “Partimizin uzun yıllardır hizmetinde olan ve her seçim döneminde canla başla çalışarak, başarılarımıza katkı sunan bir arkadaşımızı  İl Başkanlığına getirmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta Cumhurbaşkanlığı seçimleri olmak üzere bundan sonraki süreçte AK Parti’nin çok daha başarılı olacağından kimse kuşku duymasın. Yeşilyurt Başkan’la birlikte, ülke genelinde en çok oyu alan il olma başarısını da göstereceğiz” dediler.

RECEP AKDAĞ'A TEŞEKKÜR

Öte yandan, Yeşilyurt’un İl Başkanlığına getirilmesi için gayret sarf eden başta Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'a şükran duygularını ileten partililer, “Erzurum hizmet yarışında yeni bir etaba girmiştir. El ele gönül gönüle tek hedefe kilitleniyoruz; o hedef dünya lideri sayın başbakanımızın önümüze koyduğu 2023’te lider ülke Türkiye hedefidir, buna ulaşacağımızdan da artık çok daha eminiz”  değerlendirmesinde bulundular.

YEŞİLYURT: HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Öte yandan İl Başkanlığına atandıktan sonra ilk açıklamasını yapan Fatih Yeşilyurt, “Yeni bir sayfa açıyoruz. Bizden önce görev yapan Murat Kılıç başkanımıza ve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerini her zaman hayırla yad edeceğiz. Bunun yanında kuruluşundan bu güne kadar partimizin teşkilat kademelerinde yer alan herkese kucağımızı açıyor,  birlikte çalışmayı ve yüreklerimizi birleştirmeyi taahhüt ediyoruz.  Bizi bu göreve layık gören başta sayın Başbakanımız olmak üzere, Partimizin Genel Merkez yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, bize güvenen Sayın İçişleri Bakanımız Efgan Ala ve Sağlık eski Bakanımız Recep Akdağ Bey’e, Milletvekillerimiz Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık, Cengiz Yavilioğlu ve Muhyettin Aksak ile, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beyin şahsında bütün belediye başkanlarımıza ve teşkilatlarımızın tüm mensuplarına da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler : Erzurum, başkan, ak, yeşil,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler