AK Parti İl teşkilatında 3 istifa

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 28.01.2014 18:02:00

RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti il teşkilatında beklenen istifalar başladı. İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Fethullah Gülen hakkındaki konuşmasını GEREKÇE GÖSTEREN AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve 2 yönetim kurulu üyesi partisinden istifa etti.  Ak Parti il yönetiminde beklenen çözülme başlandı. İl Başkanı Murat Kılıç'ın da istifa etmesi bekleniliyor.
İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın hafta sonu Erzurum'da partisinin belediye başkan aday tanıtım toplantısında Fethullah Gülen için söylediği ‘sen kimsin, kimsin sen?’ sözlerine tepki gösteren 3 partili, il yönetimdeki görevlerinden istifa etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kara ile yönetim kurulu üyeleri Nihat Arslan ve Fevzi Şanal, bugün istifa dilekçelerini partiye sundu. Kara, istifa kararını almalarında İçişleri Bakanı Ala'nın Gülen hakkındaki sözlerinin etkili olduğunu ifade etti.
Etiketler : Erzurum, istifa, teşkilat, Gülen,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Delidadaş 28.01.2014 08:01:18

    e iyi olmuş bu kadar zaman nasıl beklemişler onu anlamadım ben :) ülen 3 kişiyle kurulmadı bu parti milyonların emeği var o partide... Nemalanacakları yerler bitince yollarını ayıranların bizim yolumuzda olması zaten bizi yavaşlatır

En Son Haberler