AK Parti'de Erzurum için kritik viraj!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 21.10.2013 18:15:00

RADARHABER / ERZURUM 

AK Parti’de kader haftasına girildi. Aday adaylığı için başvurulara bugün Prof.Dr. Muzaffer Gülyurt’ta eklendi. Gülyurt düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayacak. AK Parti hafta sonuna ise temayül yoklaması yapacak. AK Parti’de daha önce Avukat Sadullah Kara ile Bekir Korkmaz aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.  Ak Parti’de İl Başkanı Murat Kılıç beklemeyi sürdürüken,  hafta içerisinde onunda adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor. 

ERDOĞAN'DAN İŞARET BEKLEYENLER VAR İDDİASI

Eski Milletvekili Sadettin Aydın’ın ise yine hafta içerisinde başvuruda bulunacağı gelen bilgiler arasında.Üçüncü kez adaylığı kovalayan Ahmet Küçükler aday adaylığını açıklayanlar arasında yerini almıştı.  Erzurun dışında bulunan Küçükler’in  de dönüşte başvurusunu yapacağı belirtildi.Aday adayları arasında gösterilen Mustafa Ilıcalı ile Ahmet Ağırman’ın  ise  Başbakan’dan işaret bekledikleri   ve başvuruda bulunayacak isimler arasında gösterildi. 

Etiketler : Erzurum, seçim, parti, aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • ahmet 22.10.2013 10:10:02

    erzurumun gerçek hizmete kavuşması için DR SIDDIK ASRSLAN BÜYÜKŞEYİR BELEDİYE BAŞKANI OLMASI LAZIM KENDİSİNİN TECRÜBELERİ VE ERZURUMUN PROBLEMLERİNİ İYİ BİLEN BİR KİŞİDİR BAŞKANIMIZ DR SIDDIK ARSLAN OLMALIDIR.

En Son Haberler