AK Parti’nin hizmet emekçisi Erol Korkut Aday Adayı oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 20.03.2023 21:13:00
Mali Müşavir Erol Korkut, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu.
AK Parti’nin hizmet emekçisi Erol Korkut Aday Adayı oldu

RADARHABER / ERZURUM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Başkanlığı’nda uzun yıllar partinin Mali İdareden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, iki dönem aday adayı olan,  Yakutiye İlçe Belediye Başkan Adaylığı ve üç dönem MÜSİD Yönetim Kurulu Üyesi olan Mali Müşavir Erol Korkut, 28. Dönem Milletvekili seçimleri için partisinden Milletvekili Aday Adayı oldu. 
Erol Korkut, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatında bulundu. 

 
''Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vererek devletimizin bekası için mücadele etmek adına milletvekili aday adayı başvurumu yaptım''
 
Başvuru sonrası bir açıklama yapan Erzurum’un sevilen Mali Müşavirlerinden AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Erol Korkut, “Öncelikle asrın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önceliğimiz her ne kadar deprem olsa da hayatın rutin akışı devam ediyor. Ülke olarak çok zor ve ciddi mücadelelenin verildiği bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin bu zorlu süreçten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde alnının akıyla çıkacağına, dünyada Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağına yürekten inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vererek devletimizin bekası için mücadele etmek adına milletvekili aday adayı başvurumu yaptım. Bu vesileyle uzun zamandır hizmet ettiğimiz, etmekten onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ak kadrolarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için Milletvekili Aday Adayı oldum.'' dedi. 

 
''Şehrimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum''
 
 
Korkut, açıklamalarına şöyle devam ett: ''Bu zorlu süreçte Erzurumlu bir birey olarak şehrimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Yaralarımızın sarılmasında canla, başla çalışacağız. Türkiye için hemen şimdi sloganıyla çıktığımız bu kotlu yolculukta hep birlikte Türkiye’nin yüzyılını inşa edeceğiz. Kahramanmaraş’ı, bu kadim şehri tarihine uygun yeniden inşa etmek için hep birlikte çalışacağız.  Bu vesile ile 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum." 
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler