AK Parti'nin korkulu rüyası geri döndü!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 27.11.2013 15:43:00

RADARHABER / ERZURUM 

Siyasi kulislerdeki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. MHP de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayını  belirledi.
Uzun süredir MHP kulislerinde ve Erzurum kamuoyunda adı geçen eski Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, MHP'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Erzurum, teşkilatı ile mutabakata varan MHP Genel Merkezi Fevzi Budak'ın,  Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına 'tamam' dedi. 
Budak'ın ismi onaylanmak üzere Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye sunuldu. Genel Başkan Bahçeli'nin, her hangi bir son dakika değişikliği olmaması halinde  hafta sonu  Fevzi Budak'ı,  Erzurum Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı olarak ilan edeceği bildirildi. 

AK PARTİ'NİN KORKULU RÜYASI BİR ADAY
Erzurum’da 28 yıldan bu yana Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Fevzi Budak, Milli Eğitim eski Bakanı 
Hüseyin Çelik tarafından 2003 ile 2009 yılları arasında 11 kez görevinden alındı. Ankara’dan Şırnak’a, Muş’tan Kütahya’ya, Çanakkale’den İstanbul’a çeşitli görevlere atanan Budak, her defasında Erzurum Birinci İdare Mahkemesi’nin kararı ile Erzurum’a döndü. Milli Eğitim eski Bakanı AK Partili Hüseyin Çelik, Bakanlık görevlileri ve Erzurum eski Valisi Celalettin Güvenç hakkında açtığı tazminat davalarını kazanan Budak, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu döneminde ilk kez görevden alındı. 

Etiketler : Erzurum, Müdür, aday, korku,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler