Akdağ Ak Partili Kadınlarla Toplantı Yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 05.10.2015 15:23:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı, eski sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve daha önce partide görev almış kadın kolları yöneticileriyle istişare toplantısı düzenledi. AK Parti il Başkanlığında düzenlenen toplantıya eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve daha önce parti teşkilatında görev almış çok sayıda kadın katıldı. Akdağ, burada yaptığı konuşmada AK partinin kadına önem veren bir parti olduğunu belirterek, partiye hizmet sunan kadınlara teşekkür etti. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Akdağ, sahada çalışan kadın kolları üyelerine seçim çalışmaları konusunda eğitim verdi.
 
'TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLIYIZ'
Akdağ, son günlerde ülkede yaşanan terör olaylarına da dikkati çekerek, AK Parti olarak terörle mücadele konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Güvenlik güçlerinin milletin huzur ve selameti için gece gündüz çaba gösterdiğini kaydeden Akdağ, hükümet olarak demokrasinin çıtasını yükselterek milletin refahını daha çok artırmak için çaba gösterdiklerini bildirdi.
Akdağ, demokrasinin anayasal güvence altına alınması, özgürlüklerin genişletilmesi, kardeşliğin kök salması için yapılan çalışmaların bir avuç hainin rahatını kaçırdığını belirterek, ''Herkes şundan emin olmalıdır ki milletimizden aldığımız güçle ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Terörle mücadele konusunda kararlılığımız devam edecek’’dedi.
Konuşmaların ardından Akdağ, AK Partili kadınların sorularını yanıtladı.
Etiketler : Erzurum, dağ, istişare, kol,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler