Akdağ'dan Türkeş'e övgü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 27.08.2015 10:35:00

RADARHABER / ERZURUM
Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, 7 Haziran seçimleri sonrası halkın iradesini gözeten yegane partinin AK Parti olduğuna dikkat çekti ve koalisyon görüşmelerinden olumlu sonuç elde edilememesinin müsebbibinin CHP ve MHP yöneticileri olduğunu kaydetti. 
 
7 Haziran genel seçimleri sonrasında AK Parti'nin bütün siyasi çözüm önerilerine sırt çeviren CHP, MHP ve HDP’nin, siyaseti düğümlemeyi amaçladığına vurgu yapan Akdağ, 1 Kasım’da yeniden yapılacak seçimlerde halkın gereken cevabı sandıkta vereceğine inandıklarını ve siyaseti düğümlemek isteyenlere cevap günü olacağını söyledi.
 
AK Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiği tarihten itibaren, ülkeyi her alanda hizmete doyurduğunu, eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere, ekonomik alanda Türkiye’nin itibarını artırdığının altını çizen Recep Akdağ, gençlerimizin parlak geleceğinin ancak AK Partiyle birlikte şekilleneceğini ifade etti.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmelerinde samimi olduğunu ve ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için elinden gelen gayreti göstermesine rağmen CHP ve MHP’nin buna yanaşmamasının anlaşılır olmadığını sözlerine ekleyen Prof. Dr. Recep Akdağ, yaşanan bütün bu gelişmelerin milletimiz tarafından çok iyi takip edildiğini söyledi.Recep Akdağ, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ülkeyi seçime götürmesi için Cumhurbaşkanı tarafından tekrar görevlendirmesiyle, kendisine yapılan Bakanlık teklifine olumlu cevap veren MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş’in vakur bir devlet adamı duruşu sergilediğini söyledi. Akdağ; “Tuğrul Türkeş, bu zor günlerde rahmetli babası Alparslan Türkeş'in oğlu olduğunu gösteren bir devlet adamı sorumluluğu sergiledi. Türkeş, devletimizin bekası, milletimizin huzuru için elini taşın altına koydu. Kördüğüm siyaseti yapan zihniyetin tepkileri haksız ve insafsızdır. Tuğrul Türkeş'i tebrik ediyorum.” dedi.
Etiketler : Erzurum, vakur, adam, sırt,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler