SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Akdağ'dan Türkeş'e övgü
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.08.2015 10:35:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, 7 Haziran seçimleri sonrası halkın iradesini gözeten yegane partinin AK Parti olduğuna dikkat çekti ve koalisyon görüşmelerinden olumlu sonuç elde edilememesinin müsebbibinin CHP ve MHP yöneticileri olduğunu kaydetti.
7 Haziran genel seçimleri sonrasında AK Parti'nin bütün siyasi çözüm önerilerine sırt çeviren CHP, MHP ve HDP’nin, siyaseti düğümlemeyi amaçladığına vurgu yapan Akdağ, 1 Kasım’da yeniden yapılacak seçimlerde halkın gereken cevabı sandıkta vereceğine inandıklarını ve siyaseti düğümlemek isteyenlere cevap günü olacağını söyledi.
AK Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiği tarihten itibaren, ülkeyi her alanda hizmete doyurduğunu, eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere, ekonomik alanda Türkiye’nin itibarını artırdığının altını çizen Recep Akdağ, gençlerimizin parlak geleceğinin ancak AK Partiyle birlikte şekilleneceğini ifade etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmelerinde samimi olduğunu ve ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için elinden gelen gayreti göstermesine rağmen CHP ve MHP’nin buna yanaşmamasının anlaşılır olmadığını sözlerine ekleyen Prof. Dr. Recep Akdağ, yaşanan bütün bu gelişmelerin milletimiz tarafından çok iyi takip edildiğini söyledi.Recep Akdağ, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ülkeyi seçime götürmesi için Cumhurbaşkanı tarafından tekrar görevlendirmesiyle, kendisine yapılan Bakanlık teklifine olumlu cevap veren MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş’in vakur bir devlet adamı duruşu sergilediğini söyledi. Akdağ; “Tuğrul Türkeş, bu zor günlerde rahmetli babası Alparslan Türkeş'in oğlu olduğunu gösteren bir devlet adamı sorumluluğu sergiledi. Türkeş, devletimizin bekası, milletimizin huzuru için elini taşın altına koydu. Kördüğüm siyaseti yapan zihniyetin tepkileri haksız ve insafsızdır. Tuğrul Türkeş'i tebrik ediyorum.” dedi.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.