SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Akdağ'dan Türkeş'e övgü
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.08.2015 10:35:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, 7 Haziran seçimleri sonrası halkın iradesini gözeten yegane partinin AK Parti olduğuna dikkat çekti ve koalisyon görüşmelerinden olumlu sonuç elde edilememesinin müsebbibinin CHP ve MHP yöneticileri olduğunu kaydetti.
7 Haziran genel seçimleri sonrasında AK Parti'nin bütün siyasi çözüm önerilerine sırt çeviren CHP, MHP ve HDP’nin, siyaseti düğümlemeyi amaçladığına vurgu yapan Akdağ, 1 Kasım’da yeniden yapılacak seçimlerde halkın gereken cevabı sandıkta vereceğine inandıklarını ve siyaseti düğümlemek isteyenlere cevap günü olacağını söyledi.
AK Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiği tarihten itibaren, ülkeyi her alanda hizmete doyurduğunu, eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere, ekonomik alanda Türkiye’nin itibarını artırdığının altını çizen Recep Akdağ, gençlerimizin parlak geleceğinin ancak AK Partiyle birlikte şekilleneceğini ifade etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmelerinde samimi olduğunu ve ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için elinden gelen gayreti göstermesine rağmen CHP ve MHP’nin buna yanaşmamasının anlaşılır olmadığını sözlerine ekleyen Prof. Dr. Recep Akdağ, yaşanan bütün bu gelişmelerin milletimiz tarafından çok iyi takip edildiğini söyledi.Recep Akdağ, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ülkeyi seçime götürmesi için Cumhurbaşkanı tarafından tekrar görevlendirmesiyle, kendisine yapılan Bakanlık teklifine olumlu cevap veren MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş’in vakur bir devlet adamı duruşu sergilediğini söyledi. Akdağ; “Tuğrul Türkeş, bu zor günlerde rahmetli babası Alparslan Türkeş'in oğlu olduğunu gösteren bir devlet adamı sorumluluğu sergiledi. Türkeş, devletimizin bekası, milletimizin huzuru için elini taşın altına koydu. Kördüğüm siyaseti yapan zihniyetin tepkileri haksız ve insafsızdır. Tuğrul Türkeş'i tebrik ediyorum.” dedi.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





