Akil insanlar MHP'lileri kızdırır!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 01.06.2013 16:09:00
Yaralanan polisi ziyaret eden Akil insan Ayhan Oğan,'Bahçeli kına yaksın' dedi.
Akil insanlar MHP'lileri kızdırır!

RADARHABER / ERZURUM

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi grubundan Mahmut Arslan, Abdurahman Kurt ve Ayhan Ogan Erzurum'da çıkan olaylarda atılan taşla gözünden yaralanan polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu'nu evinde ziyaret etti. Müezzinoğlu'nu, Palandöken ilçesi Yıldızkent semtindeki evinde ziyaret eden Akil İnsanlar Doğu Anadolu Bölgesi heyetinden Mahmut Arslan, Abdurrahman Kurt ve Ayhan Ogan, polis memuruna çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Şaban Ziya Müezzinoğlu, heyet üyelerini Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile birlikte evinin girişinde karşıladı.

POLİS MEMURUNUN KASK İHMALİ

Yaklaşık 15 dakika süren ziyarette akil insanlar heyetine polis memurları çay ve meyve olarak yeni dünya ile kiraz ikram etti. Atılan taşın gözünün alt ve üst kısmında yırtık meydana getirdiğini belirten polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu, "Dikiş atılmadı. Sadece kaynak yapıldı. sağlık durumum iyi. Çok şükür bir şeyim yok" dedi. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Kaskınız yok muydu?" diye sordu. Polis memuru ise, "Almaya fırsatımız olmadı. Olay çok ani gelişti" dedi. Mahmut Arslan, "Bizim yüzümüzden darbeyi sen yedin. Esas o taş bize atıldı da yetişmedi" diye konuştu.

''BAHÇELİ KINA YAKSIN''

Ziyaret esnasında evde bir açıklama yapan Ayhan Ogan, "Sayın Bahçeli kına yaksın. Milleti birbirine düşürdü, polisimizin de kafasını gözünü kırdırmaya başladı. Kan üzerinden siyaset yapmanın dönemi bitti. Bunu artık herkes anlayacak. Terörle mücadelenin tek yolu askeri yöntemler, güç kullanmak değildir. Akıllı devletler farklı yöntemleri de seçer. Bugün devlet bütün kurum ve kuruluşları ile bu projenin başındadır, yürütücüsüdür. Ama bazıları kan üzerinden siyaset yapma beklentisi ile böyle milleti birbirine tahrik ediyorlar. Halkın milli duygularını siyasi çıkarlarına alet etmeye çalışıyorlar. Bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı bize yapılmış sayıyoruz. Barış sürecinin ilk gazisi bizim bölgemizde. Seni de tebrik ediyoruz bu vesile ile" dedi. Her fırsatta tarafsız olduklarını, hiçbir siyasi partinin mensubu olmadıklarını sözde akil insanlardan birinin bir siyasi partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik ağır hakareti yadırgandı. Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldızında hakaret karşısında sessiz kalması, büyük tepki çekti.

 

    

Etiketler : Akil, Bahçeli, MHP, Erzurum,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Uğur Sançe 05.06.2013 10:06:20

    Akil omak için önce akil baliğ olmak şarttır..akil baliğ olan ise vatan haini olamaz diye biliriz....

  • memmmmmeet 01.06.2013 11:06:55

    bahçeli kınayı senin ananın eline yakıcak sabret ananda senden utanıyordur ya

  • 01.06.2013 07:06:16

    Polisimize gecmis olsun ama ben aciklsma yapan akil adami daha once hic dymadim.akil adam olacaginada inancim.bu ulkeyi gerenler asil onlar 3 aydir kirdirtmadiklari polis kafasi kalmadi Kimse onlara inanmiyorken nden halen daha devam ediyorlar anlamis degilim.

En Son Haberler