
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Akil insanlar MHP'lileri kızdırır!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 01.06.2013 16:09:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi grubundan Mahmut Arslan, Abdurahman Kurt ve Ayhan Ogan Erzurum'da çıkan olaylarda atılan taşla gözünden yaralanan polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu'nu evinde ziyaret etti. Müezzinoğlu'nu, Palandöken ilçesi Yıldızkent semtindeki evinde ziyaret eden Akil İnsanlar Doğu Anadolu Bölgesi heyetinden Mahmut Arslan, Abdurrahman Kurt ve Ayhan Ogan, polis memuruna çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Şaban Ziya Müezzinoğlu, heyet üyelerini Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile birlikte evinin girişinde karşıladı.
POLİS MEMURUNUN KASK İHMALİ
Yaklaşık 15 dakika süren ziyarette akil insanlar heyetine polis memurları çay ve meyve olarak yeni dünya ile kiraz ikram etti. Atılan taşın gözünün alt ve üst kısmında yırtık meydana getirdiğini belirten polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu, "Dikiş atılmadı. Sadece kaynak yapıldı. sağlık durumum iyi. Çok şükür bir şeyim yok" dedi. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Kaskınız yok muydu?" diye sordu. Polis memuru ise, "Almaya fırsatımız olmadı. Olay çok ani gelişti" dedi. Mahmut Arslan, "Bizim yüzümüzden darbeyi sen yedin. Esas o taş bize atıldı da yetişmedi" diye konuştu.
''BAHÇELİ KINA YAKSIN''
Ziyaret esnasında evde bir açıklama yapan Ayhan Ogan, "Sayın Bahçeli kına yaksın. Milleti birbirine düşürdü, polisimizin de kafasını gözünü kırdırmaya başladı. Kan üzerinden siyaset yapmanın dönemi bitti. Bunu artık herkes anlayacak. Terörle mücadelenin tek yolu askeri yöntemler, güç kullanmak değildir. Akıllı devletler farklı yöntemleri de seçer. Bugün devlet bütün kurum ve kuruluşları ile bu projenin başındadır, yürütücüsüdür. Ama bazıları kan üzerinden siyaset yapma beklentisi ile böyle milleti birbirine tahrik ediyorlar. Halkın milli duygularını siyasi çıkarlarına alet etmeye çalışıyorlar. Bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı bize yapılmış sayıyoruz. Barış sürecinin ilk gazisi bizim bölgemizde. Seni de tebrik ediyoruz bu vesile ile" dedi. Her fırsatta tarafsız olduklarını, hiçbir siyasi partinin mensubu olmadıklarını sözde akil insanlardan birinin bir siyasi partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik ağır hakareti yadırgandı. Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldızında hakaret karşısında sessiz kalması, büyük tepki çekti.
| Takip et: @radarhaber |
|
|
-
Uğur Sançe 05.06.2013 10:06:20
Akil omak için önce akil baliğ olmak şarttır..akil baliğ olan ise vatan haini olamaz diye biliriz....
-
memmmmmeet 01.06.2013 11:06:55
bahçeli kınayı senin ananın eline yakıcak sabret ananda senden utanıyordur ya
-
01.06.2013 07:06:16
Polisimize gecmis olsun ama ben aciklsma yapan akil adami daha once hic dymadim.akil adam olacaginada inancim.bu ulkeyi gerenler asil onlar 3 aydir kirdirtmadiklari polis kafasi kalmadi Kimse onlara inanmiyorken nden halen daha devam ediyorlar anlamis degilim.
En Son Haberler
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.





