Aksak TBMM'de yumruklarını konuşturdu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.08.2014 20:00:00
Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kavga çıktı.
Aksak TBMM'de yumruklarını konuşturdu

RADARHABER / ERZURUM 
Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kavga çıktı, kavgada yaralanan Milletvekileri hastaneye kaldırıldı. Öğlen saatlerinde meydana gelen olay, iddialar göre şöyle gelişti. Meclis Genel Kurulu’nda MHP’liler ile AKP’liler arasında kavga çıktı. Meclis Genel Kurulu, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında saat 14.00’te toplandı. Ramazan Bayramı tatilinin ardından Genel Kurul’da Torba Tasarının görüşmelerine devam edilirken gerginlik de tırmandı.Vekillerin bayramlaşmalarıyla açılan Genel Kurul ilerleyen saatlerde yumruklu kavgaya sahne oldu.

TEKME, TOKAT, KAN...
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın da karıştığı kavga sonrası bazı milletvekilleri hastanelik oldu. Kavgada bazı vekillerin aldıkları darbeler nedeniyle vücutlarının bazı yerlerinin kanadığı görüldü. Sinan Oğan ve AK Partililer arasında tekmeler, tokatlar havada uçuştu. Kavga sonrası AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin'in kaşında bir açılma oldu. MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan'ın da yüzünde şişkinlik oluştu. MHP Denizli mileltvekili Ali Uzunırmak ve AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin ilk olarak birbirine girdi. Mustafa Şahin’in burnu kanadı. Sağlık görevlileri gelip olaya müdahale etti.

"BUNUN HESABI SORULACAK"
AK Partililer bu olay üzerine “Bunun hesabı sorulacak” denildi. Daha sonra Sinan Oğan AK Partililerin arasında kaldı. TBMM genel kurulu başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı bağırıp olaya müdahale etmeye çalıştı. Tarafları yatıştırıldıktan sonra Meclis çalışmalarına devam edildi. 
Etiketler : Erzurum, meclis, yumruk, millet,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Anlayana 05.08.2014 02:08:21

    Anlayana güzel bir tepki vermişsiniz haberde. Olayı bir asayiş olayı gibi haberleştirmişsiniz.güzel tepki ama anlayana...

En Son Haberler