SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Akşener Ezurum'dan hükümete yüklendi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.04.2023 19:00:00 |
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’da seçmenleri ile buluştu.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, akşam saatlerinde havayolu ile geldiği Erzurum’da, Havuzbaşı kent meydanında. yağmur altında vatandaşlara hitap etti. Akşener, "Bugüne kadar harama el uzatmadım fakat uzatırsam hem kanım kurusun hem canım gitsin. Ama size söz, o harama el uzatanların, sizin hakkınızı alanların, kul hakkı yiyenlerin tamamının elini kırmazsam namerdim." dedi.
.jpg)
Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın, “Bu seçim işgalcilerle istiklal harbi verenler arasında yapılan bir seçimdir” ifadesine tepki göstereren Akşener, “Ayıptır günahtır. Bu ülkede yaşayan herkes bu vatanın bütünlüğünden, milletin refahından yana. Ayrılıkçılara karşı olan herkes, toprağın milletin bütünlüğünden yana olan herkes, bu milletin has evladıdır. Bu ülkenin kavgaya ihtiyacı yok. Bu ülkenin çocuklarının umuda ihtiyacı var. Bu ülkenin çocuklarının işe, hukuka ihtiyacı var. Bir zamanlar doğunun Paris’i olan Erzurum, bugün 82 il arasında 60’ncı sırada. Buna ne diyeceksiniz” diye konuştu.
.jpg)
Meral Akşener'in açıklamalarının satırbaşları şöyle:
* Seçime katılan herkes bu milletin birinci sınıf has evladıdır. Alt tarafı seçime gidiyoruz, seçime. Seçimde bütün siyasi partiler sizi, Erzurumlu'yu dinler. Erzurum'da 45 bin kayıtlı işsiz var. Ey Binali Yıldırım, onlara ne yapacaksın onu söyle? Buna karşılık eski İçişleri Bakanı çıkıyor bir televizyon kanalında, 'açılım süreci harikaydı, doğru işti' diyor. Hanginize inanalım?
* KPSS'de hakkı yenen gençlerin, tencere kaynatmakta zorlanan kadınların, ayısı, dayısı olmadığı için atanamayan gençlerin hakkında ne düşündüğünüzü söylemek yerine, 'Bu seçim işgalciler ile İstiklal Harbi verenler arasında yapılan bir seçimdir' diyorsunuz."
* Ben 7 yaşından beri beş vakit namaz kılan hacı bir kadınım. Bana ne dediler, kocamı aldattığımı iddia ettiler ve iftira ettiler. Erzurumlu için bu ne demektir, Erzurumlu için katli vacip demektir, doğru mu? Bunu dediler ve benden özür dilenmedi. Cenabıhak, bakın göreceksiniz nasıl cezalandıracak. B
* Bugüne kadar harama el uzatmadım fakat uzatırsam hem kanım kurusun hem canım gitsin. Ama size söz, o harama el uzatanların, sizin hakkınızı alanların, kul hakkı yiyenlerin tamamının elini kırmazsam namerdim."
* Bu arkadaşlar T.C.'yi kaldırdılar ya, biz her yere T.C. yazacağız. Ne mutlu Türküm diyene.
Konuşmanın ardından İYİ Parti Erzurum milletvekili adayları tanıtıldı...
En Son Haberler
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.





