
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Ali Korkut 'yılın başkanı' seçildi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 30.12.2014 11:15:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşı ve dernek yöneticileri 'Yılın Başkanı' seçtikleri Yakutiye Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Dernek yönetimi, yılın başkanı seçtikleri Ali Korkut'a birde plaket verdiler. Ali Korkut, engellerin kaldırılması için herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini belirterek yılın başkanı seçilmesinin kendisini gururlandırdığını söyledi. Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u, 2014 yılının Başkanı seçti. Aldıkları kararı Yakutiye Belediyesinde açıklayan dernek yönetimi, kriter olarak zihinsel engellilerin yanında olmanın bulunduğunu açıkladılar. Dernek Başkanı Yahya Şaşı, "Ali Korkut, zihinsel engellilerle ilgili olarak her zaman destek oldu, her etkinliğimizde yer aldı ve zihinsel engelliler için etkinlik düzenledi. Yine Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Zihinsel Engelliler Federasyonu tarafından her yıl organize edilen zihinsel engelliler ile onlara bakan ailelerini içeren grubumuzu kampa göndermiştir. Bütün zihinsel engelli çocuklarımız, Ali Korkut'u tanırlar, onun için dua ederler. Onların istek ve önerileri nedeniyle biz Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği olarak Ali Korkut'u yılın başkanı seçtik. Evet, bunu büyük organizeler ile açıklayamıyoruz, imkanlarımız kısıtlı. Bizde bir plaket yaptırıp Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Hem 'Yılın Başkanı' seçildiğini bildirdik, hem de teşekkürlerimizi ilettik" dedi.
Zihinsel Engellilerin 'Yılın Belediye Başkanı" Ali Korkut, ince bir jest karşısında duygulandığını belirterek "Bizim için görev, yapılması gereken bir hizmet. Engellerin olmadığı bir dünya için elimizden geldiğini yapıyoruz. Böyle bir seçim, tercih beni gururlandırdı. Dernek Başkanımız Yahya bey nezdinde Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği'nin her bir ferdine, ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
Yahya Şaşı, Dernek yöneticileri Mehmet Tanrıbıyık, Şengül Çiloğlu, 'Yılın Belediye Başkanı' seçimini temsilen plaketi Ali Korkut'a taktim ettiler.
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





