SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Avukat Kara Büyükşehir Aday Adayı oldu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 05.10.2013 12:57:00 |
Erzurum Barosu Avukatlarından Sadullah Kara,AK Partiden Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Sinan AYDIN'ın haberi...
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Barosu Avukatlarından Sadullah Kara, 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi, AK Partiden Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Bir dönem Baro Başkanlığıda yapan Avukat Sadullah Kara, AK Parti'nin Aday Adaylığı müracaatlarını başlatması sonrası müracaat eden ilk isim oldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sadullah Kara'nın Pazartesi günü öğlen saatlerinde Gürcükapıdaki Gel-Gör kebap salonunda düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi. Sadulah Kara, Erzurum'da bir çok kesim tarafından sevilen ve baktığı davalarla ünlenen bir Avukat olarak tanınıyor. Sadullah Kara, en son İspir ilçesinde 2 kişinin ayı saldırısı sonucu ölmesi üzerine devlet aleyhine açılan dava sonunda, devletin ayı saldırısı sonucu ölen iki kişinin ailelerine tazminat ödemeleri kararının alınmasını sağlayak bir ilke imza atıp tüm Türkiye'nin tanıdığı bir Avukat olmuştu.
Takip et: @radarhaber |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YORUMLAR Yorum Yazın
-
Ali Küçük 05.10.2013 02:10:52
Allah Hayırlı etsin Sadullah bey...Sizin gibi dürüst insanlara ihtiyacı var bu memleketin...
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.