SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Aydemir: AK dava emeğe saygı davasıdır
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 01.05.2021 15:53:00 |
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Önce insan’ odağında...

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Önce insan’ odağında hakkı teslim, halka hizmet hakka hizmettir anlayışını temsil eden AK Hareket, alın terini kutsal, emeği mübarek, emek vereni aziz kabul eden bir davanın ifadesidir. 19 yıllık süreçte işçi hakları konusunda ortaya konulan yaklaşım bunun en bariz göstergesidir. ‘ dedi. Milletvekili Aydemir, ‘Salgının olumsuz etkilerine rağmen, Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda kaydedilen her yatırımın temelinde işçi kardeşlerimizin devlet ebed müddet niyeti, çağlar atlayan bir Türkiye emeli, Dünya Lideri ülkeler arasında bir Türkiye görme kararlılığı ve Türkiye sevdası vardır. Onların emeğine minnettar, onların çalışma, şevk ve azmine müteşekkiriz. ‘ mesajını verdi.
Kutlu Yarınlarımız Onların Eseri Olacaktır
Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye’de iç ve dış şer odaklarının kirli emel ve teşebbüslerine, salgının sosyal ve iktisadi yaşamı negatif sürece sokmasına rağmen, Türkiye’de ekonominin çarkları dönüyorsa, bu işçi kardeşlerimizin eseridir. Türkiye 2023’ten 2071’lere onların alın teri ve emekleriyle ulaşacak, yüreklerinde tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet imanını taşıyan; dimağlarında önce ülkem, sonra ülkem tefekkürünü hakim kılan işçi kardeşlerimiz kutlu yarınlarımızın mimarları arasında yer alacaktır. ‘ dedi.
Tebrik ve Niyaz
Milletvekili Aydemir, ‘Tüm işçi kardeşlerimizin, emek sahiplerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, salgında yaşamının yitiren kardeşlerimize rahmet niyaz ediyor, emeğe saygı, emek verene hürmet esasında işçi kardeşlerimizle el ele gönül gönüle, dayanışma içindeki yürüyüş kararlık ve ahdimizi yineliyoruz. ‘ dedi.
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.