Aydemir: “Ak Dava Mazlumların Duasıdır”

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.06.2018 12:16:00
AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem Milletvekili Aydemir, seçim gezilerini sürdürüyor.
Aydemir: “Ak Dava Mazlumların Duasıdır”

RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar AK davayı, Mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin bin yıllık hülyası’ olarak tarif ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı küresel vicdanın uyanması odağında bir nimet ve fırsat olarak niteliyor. Bu basirete, bunu vurgulayan Dadaş vicdanına teslimiz.’ dedi. 


AYDEMİR CAMİ CEMAATLERİYLE GÖRÜŞTÜ 

 

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir Ramazan Şehri Erzurum’un ortak inanç neşve ve sevincini cami cemaatleri ve dadaşlarla paylaştı. Palandöken ilçesi Güneş ve Osman Bektaş Camisi cemaatiyle söyleşen Milletvekili Aydemir, ‘Alvarlı Efemin ahfadından müstefid olduk, 24 haziran sürecine ilişkin tespit ve öngörüleriyle ferah bulduk’ değerlendirmesini yaptı. 

 

GÜNEŞ CAMİSİ CEMAATİYLE SOHBET 

 

Teravih namazı sonrasında Güneş Camisi cemaatiyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ‘Teravih mekanımız Palandöken ilçemiz Güneş Camisi.. Çıkışta ayaküstü sohbetin lezzeti tarifsiz. Mevzu: 24 Haziran 2018 ... Ortak beklenti, AK niyet, AK samimiyet, AK zihniyetin rekor oranla yeni ak bir AK tarih yazacağı... İnşaallah!’’ dedi. 

 


OSMAN BEKTAŞ CAMİSİ CEMAATİYLE HASBIHAL 

 

Daha sonra ilçede bulunan diğer bir ibadet durağı Osman Bektaş Camisi hinterlandında cami cemaatiyle sohbette bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Palandöken İlçemizde Erzurum’u ifade eden, ilim-irfan ehline yakın olduk. Osman Bektaş Camii avlusu.. Cemaatle Ramazan sohbeti sahada çalışırken ilave enerji yükledi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a kalbi bağlılıklarına sonsuz şükran.’ ifadesini kullandı. 

 

 

AYDEMİR’DEN KAHVEHANE TURU 

 

Milletvekili Aydemir daha sonra Palandöken ilçesinde bulunan kahvehanelerde dadaşların konuğu oldu. Dadaşlarla ‘Yürek yüreğe istişare ettik’ kaydını düşen Milletvekili Aydemir, ‘Yüzlerce emekli, çalışan ve öğrencinin niyazı ortak: “Mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin bin yıllık hülyası AK Parti başarılı olsun” İnşaallah!’ dedi. 

 

ERZURUM BİR TÖRELİLİK ŞEHRİDİR.. 

 

Palandöken ilçesinde teravih sonrası çalışmaları kapsamında Bakallar Odası genç başkanı Samet Erdoğan’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ülke, bölge ve Erzurum ekonomisine dair ekonomik değerlendirmelerde bulundu, Erdoğan’ın yorumlarını dinledi. Erzurum ekonomi geleneği içinde Bakkallığın özel bir mana ifade ettiğini, bu mekanların yalnızca ekonomik değil aynı zamanda sosyal performansı da etkileyen bir gücü de bulunduğunu bildiren Milletvekili Aydemir, Erzurum’un bulunduğu coğrafyada sosyal ve ekonomik bağlamda bir töre, gelenek şehri, bir kültür adresi olduğunu kaydetti. Aydemir, ‘Bizi dadaş kılan en büyük güç, maneviyatımız, törelerimiz ve geleneklerimizdir. Rabbim bu mübarek yaklaşım ve anlayışı aziz kılsın.’ duasında bulundu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler