SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Aziziye Belediyesi'nde halefle selef buluştu!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 23.01.2014 18:34:00 |
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman ve bir grup partili ile birlikte Başkan Cengiz’i ziyaret eden Orhan, “Türkiye’nin en şanslı belediye başkan adayıyım. Çünkü çok başarılı ve kabiliyetli bir belediye başkanımızın yerine aday olduk. İnşallah halkımızın destek ve teveccühü ile böyle başarılı bir belediye başkanımızdan alacağımız hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacağız.” dedi.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR VE MUHAMMED KARDEŞİM DE BU İŞİ BAŞARACAKTIR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye başkanlığının bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, “Genel merkezimizin takdirine saygı duyuyorum. Bir neferi olmaktan her zaman gurur duyduğum partimize hizmet etmeye devam edeceğim.” diye konuştu.Orhan’ın genel merkezde edindiği tecrübelerin ilçeye hizmet olarak yansıyacağına yürekten inandığını ifade eden Başkan Fatih Cengiz, “Belediye başkanlığı çok önemli görev ve bir bayrak yarışıdır. Her yeni aday bu bayrağı daha yukarılara taşımaya çalışır. Ben beş yıla aşkın süredir tanıdığım, birikim ve tecrübesine güvendiğim Muhammed kardeşimin bu hizmet bayrağını daha yukarıya taşıyacağına inanıyorum. İyi tanıdığım ve bu işi başaracak kardeşlerimden birinin bu göreve talip olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Beş yıl boyunca belediyemize ciddi emekler verdik. Kısa vade, orta vade ve uzun vadede bitecek projelerimiz vardı. Kısa vade projelerimiz bitti ama, orta ve uzun vadedeki projelerin altyapısı hazırlandı. Bu projelerin devam etmesi adına, tanıdığımız birinin gelmesi bir vatandaş olarak da bizi mutlu etti. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Muhammed kardeşime başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
PARTİMİZİN BİR NEFERİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM
Genel Merkezin adaylık sürecindeki takdirine de saygı duyduğunu kaydeden Başkan Cengiz, sözlerine şöyle devam etti: “Genel Merkezimiz bizim için yerel yönetimlerde olmamamız yönünde bir takdir yetkisi kullandı. Bu süreçte bize ne düşerse partimiz adına ve adayımız adına desteğe hazırız. Partimizin bir neferi olarak, hizmet etmeye devam edeceğiz.”
ORHAN: HİZMET BAYRAĞINI DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUM
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan da, Türkiye’de belirlenen adaylar içerisinde belki de en şanslısının kendisi olduğunu vurgulayarak, “Çünkü Fatih abimizi hem önceden beri tanıyoruz, hem de yaptığı icraatları yakından takip ediyoruz. Yapmış olduğu çalışmalarla ilgili sürekli fikir alış-verişinde bulunuyorduk. Çok kabiliyetli ve başarılı bir dönem geçirdi. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah halkımızın destek ve teveccühü ile bayrağı Fatih abimizden devralarak daha ileriye taşıyacağız. Seçildiğimiz takdirde de başkanımızdan her türlü desteği alacağız. Başkanımızın tecrübe ve deneyimlerinden de istifade edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.Bir süre Başkan Cengiz ile sohbet eden Muhammed Cevdet Orhan, belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi aldı.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





