SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Aziziye ilçesinde muhtarlar buluşması
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 26.03.2021 16:00:00 |
Erzurum’un Aziziye ilçesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in destekleriyle Aziziye ilçemize hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Mehmet Sekmen, Hizmet içi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleştirilen toplantıya bütün kurmayları ve daire başkanlarıyla birlikte katılırken, muhtarlar zirvesinde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da hazır bulundu.
Orhan’dan Başkan Sekmen’e teşekkür
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun’un açılış konuşmasıyla başlayan programda, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise, belediyecilik hizmetlerinde işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Orhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, Erzurum’un dört bir yanına olduğu gibi, Aziziye ilçesine de çok büyük bir ilgi ve alaka gösterdiğini vurgulayarak, “Biz başından beri hep şunu ifade ediyoruz ve diyoruz ki; Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Erzurum için şanstır. Sayın Başkanımız ilçe belediyelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadı, aynı şekilde desteklerini bizden ve Aziziye ilçemizden de hiç esirgemedi. Emekleri, katkıları, destekleri ve samimiyetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e biz de Aziziyeli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Aziziye ilçesinin yüzölçümü itibariyle Erzurum’un en büyük ilçesi olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “İlçemize bağlı 72 mahallemiz var ve bu mahallelerimiz için bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Pandemi sebebiyle tamamlanamayan bazı çalışmalarımız vardı, onları da inşallah yeni sezonda bitirmiş olacağız” şeklinde konuştu.
.jpg)
Sekmen: Lafta bırakmayacağız
Aziziyeli muhtarlarla buluşma toplantısında bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, yaptığı değerlendirmede buldukları her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiklerinin altını çizdi. Başkan Sekmen, şunları söyledi:
“Biz bu toplantılarımıza bütün yöneticilerimizi, daire başkanlarımızı da dahil ediyoruz ve sorunlarımıza anlık çözümler üretiyoruz. Bu manada Aziziye’de bugün yine muhtarlarımız ve ilçe belediye başkanımızla hep bir araya geldik, muhtarlarımızı dinledik, beklenti ve taleplerini kayda geçtik. Bunların hiçbirisi lafta kalmayacak, burada dile getirilen her bir beklentiyi ve talebi mutlaka dikkate alacak, karşılayacak ve yerine getireceğiz”
Toplantıda daha sonra tek tek söz alan muhtarlar, mahallelerinin beklentilerini dile getirdiler.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.