Aziziye'yi değiştirenler yemekte buluştu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 07.07.2013 21:04:00

RADARHABER / ERZURUM

Aziziye’nin değişimine ve güzelleşmesine katkıda bulunan işadamlarına teşekkür belgesi verildi. Konutlaşma bakımından Erzurum’un en gözde mekanlarından biri haline gelen Aziziye İlçesi’nde belediye, yap-satçılar ile müteahhitleri akşam yemeğinde bir araya getirdi.

BAŞKAN CENGİZ TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Müceldili Konağı’nda düzenlenen akşam yemeğine Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve yap-satçılar ile müteahhitler katıldı. Başkan Cengiz, ilçenin konutlaşma bakımından gelişmesine katkı sunan işadamlarına ‘teşekkür belgesi’ verdi.Son yıllarda konutlaşma bakımından attığı dev adımlarla ve kentsel dönüşüm hamleleriyle Erzurum’un en gözde mekanlarından biri haline gelen Aziziye ilçesinde 47 yap-satçı ile müteahhitler belediyenin düzenlediği yemekte buluştu. Cengiz, sağlıklı, kaliteli ve görsel zenginlikleri bulunan konutların ilçenin imajına katkı sağladığını söyledi. Kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'den Erzurum'a gelen 80 milyon liranın 60 milyon liralık kısmını kendilerinin kullandığına vurgu yapan Cengiz, "Son 11 yılda TOKİ kanalıyla ilimize aktarılan 80 milyon liranın önemli bir miktarını ilçe olarak biz kullandık. 60 milyon lirayla ilçemizin kentsel dönüşümüne önemli destek sağladık. Bunda yap-satçılarımızın, müteahhitlerimizin önemli katkısı oldu, kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

''YATIRIMCI İŞADAMLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇTIK''

Aziziye Belediye Başkanı, kendilerinin her zaman bürokraside kolaylaştırıcı, işadamlarının önünü açan bir ilke ile hareket ettiklerini de ifade ederek, "Son 4 yılda yatırımcı işadamlarımızın önünü açtık. Her konuda kendilerine destek çıktık, yasalar çerçevesinde imara aykırı olmamak kaydıyla işadamlarımıza her konuda önayak olduk. Bu desteği yanındı hisseden işadamlarımız ilçemize yatırım yaparak fiziki görünümünün zenginleşmesine katkı sağladılar." diye konuştu. Cengiz, başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının da başarı ile devam ettiğini sözlerine ekledi.Dört yıl öncesi ile bugünkü ruhsat verme işlemlerinin karşılaştırıldığında büyük bir artışın olduğuna işaret eden Başkan Cengiz, ilçeye yatırım yapan, konutlaşmanın artmasını sağlayan işadamlarını bürokrasiye boğmadan, işlerini kolaylaştırmanın artışta ve işadamlarının ilçeyi tercihlerinde önemli etken olduğuna vurgu yaptı.Yemeğin ardından Cengiz, yap-satçılar ile müteahhitlere Aziziye ilçesinin değişimine yaptıkları katkılardan dolayı 'teşekkür belgesi' verdi. Teşekkür belgesini alan işadamı Seid Gülakar da, Başkan Cengiz’e nazik jestinden dolayı teşekkür ederek, “Aziziye Belediyesi gerçekten bürokrasi açısından örnek alınacak bir belediye konumuna geldi. İşleri kolaylaştıran, yatırımcılara her türlü desteği sunan bir belediye oldu.  Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Etiketler : Erzurum, değişim, yemek, plaket,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler