Bahçeli Erdoğan'a yüklendi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 08.10.2013 13:36:00

RADARHABER / ERZURUM 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Erdoğan'a sert sözlerle yüklenirken ekonominin kötü gidişatından bahsetti. Başbakan'ın halkı kandırdığını açıkladığı demokratikleşme paketiyle başörtüsünü PKK'ya kılıf yaptığından bahsetti.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

- AKP'nin yetiştirdiği bir avuç eltist halkın emeğini yiyor. Manisalı üretiyor bunlar yiyor. Diyarbakırlı ter döktü bunlar yedi.

- Zenginler ile fakirler arasındaki uçurum 8 katına çıkmıştır.

- Bu fark milli birliğimize darbe vuracaktır. İşte AKP döneminde hiçbir ekonomik başarı yoktur. 0 milyon insanımızın barınacak bir evi yoktur. 27 milyon insanımız yeni bir giysi alamamaktadır. 47 milyon insanımız beklenmedik harcamaları karşılayamaktadır. 65 milyon insanımız tatil yapamamaktadır. Bu karanlık tablo her şeyi ortaya koymaktadır.

- Başbakan 10 yıldızlı otellerde tatil yaparken halkımızın durumu ortadadır. Başbakan'ın ekonomide uçtuk sözleri palavradan ibarettir.

- Başbakan ekonomide yeni ufuklar açtıklarını söylüyor. Yatırım ve istihdam artmış diyor. PKK'ya teslim olması zihin kaybına uğramıştır. Başbakan adeta hipnoz edilmiş bir şekilde yaşamaktadır. Başbakan aldatmalarına devam etmektedir. Halkımız işsizdir. Milletimiz borçludur. Başbakan mantık dışı işler arayışındadır.

"MİLLETİMİZ BAŞINA PKK ÇUVALI GEÇİRİLMİŞTİR"

- Başbakan'ın PKK'ya verdiği ödünler PKK'yı mı besleyecek? Bu paket girişimcilere ne getirecek. Başbakan boş konuşmaktadır. 2003 yılında askerimizin başına çuval geçirildiğinde alttan alan Başbakan bu paketle milletimizin başına PKK çuvalı geçirilmiştir.

- Milliyetçilikle demokrasinin tarihi birlikteliği Kazlıçeşme'de yeniden gösterildi. Demokrasi özgürlük ve adalet olmadan sürdürülemez.

- Zalim bir özgürlük ne kadar saçmalık ise despotların ileri demokrasiyi ağızlarına alması okadar saçmalıktı.  

- Tüm İstanbullu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

- Suriye'nin istikrarsız olması ve iç şvaşın devam etmesi ülkemizi de rahatsız etmekte.

- Kafa kesen alçaklar Başbakan ve ekibinin güveni altındadır.

- Şam, Beyrut, Bağdat, Kahire sakin olmadıkça Türkiye rahat olmayacaktır.

- Türkiye Suriye'deki kaostan en zararlı çıkan ülke olmuştur.

- Suriye sınırında olanlar bellidir. İç savaşa sürüklenmemiz tehlikedir. Erdoğan'ın Esed düşmanlığı ve muhaliflere silah desteği Türkiye'yi zor duruma sokmuştur. Başbakan Erdoğan PYD'li teröristleri farklı tarihlerde Ankara'da ağırlarken teröristler fitne ateşini kaynatmaya devam etmektedirler.

- Suriye'de kan dökülmektedir. Ülkemiz adına büyük bir tehlikedir. Suriye'nin kaosa gömüldüğünden beri Türkiye diken üstündedir. Suriye kaynaklı sorunlar insanımız tehdit etmekle kalmamış, bütünlüğümüzü tehlikeye atmıştır. AK Parti hükümeti Suriye'de olanları okuyamamış ve önlem alamamıştır. Suriye'de ölen insanlar, iç karışıklıktan kaçan mülteciler üzüntü veren bir resmi ortaya çıkarmıştır.

- Tüm bu gelişmeler göstermektedir ki Türkiye risk ve tehditlerin hedefindedir. Sınırlarımızın dibinde öldürme dili vardır. Suriye'deki krizin milli güvenliğimize risk neden olmasından dolayı ilk kez 4 Ekim'de tezkere verilmiştir. MHP olarak bir yıl öncekindeki tezkere kararına destek vermişizdir. Suriye'den Türkiye'ye yapılan saldırılara karşılık verilmesi için hareket ettik.

"BİR DÖNÜM BOSTAN YAN GEL OSMAN"

- Başbakan'a sert sözlerle yüklenen Bahçeli Erdoğan'a yaptığınız ne iş var Bir dönüm bostan yan gel Osman dedi.

"BAŞÖRTÜYÜ PKK'YA KILIF YAPTIN"

- Biz Türklüğümüzle övnüyoruz ama senin övünecek bir şeyin yok. Andımız bir slogan değil anttır. Bunu böyle bil. Bizim başörtüsüne karşı olamamız eşyanın tabiatına aykırıdır. Ama sen paket içerisinde başörtüsünü PKK'ya kılıf ettin.

 

Etiketler : Erzurum, toplantı, MHP, konuşma,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler