Bahçeli’ye Erzurum’da coşkulu karşılama

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 22.06.2013 14:07:00
MHP Lideri Bahçeli, Erzurum’da bayan ciritçiler tarafından karşılandı, Kılıç barını izledi.
Bahçeli’ye Erzurum’da coşkulu karşılama

Sinan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / ERZURUM 

MHP Lideri Bahçeli, Erzurum’da bayan ciritçiler tarafından karşılandı, Kılıç bar’ını izledi.Çözüm süreci konusunda sert çıkışlar yapan Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Devlet Bahçeli , 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' sloganıyla başlatılan 9 tematik mitingler kapsamında, Erzurum'a geldi. 23 Mart'ta Bursa'daki Kuruluş mitingi ile 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' temalı açık hava toplantılarını başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni durağı Erzurum. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sabah saat 10.45 uçağı ile Erzurum Hava Limanına indi.

 BAHÇELİ’Yİ CİRİTÇİ ASENA’LAR KARŞILADI

Bahçeli, binlerce partili tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Uzun konvoylar eşliğinde Hava limanından çıkan Devlet Bahçeli'yi taşıyan TBMM plakalı makam aracı, şehir girişinde ciritçiler tarafından karşılandı. Aralarında yakın bir zamanda kurulacak olan Erzurum Bayan Cirit Takımı'ndan iki genç kızında olduğu ciritçiler, MHP bayrakları ile Bahçeli'yi karşıladı. MHP teşkilatı tarafından Asenalar olarak adlandırılan bayan ciritçiler, erkek meslektaşları ile birlikte MHP bayrakları açarak bir süre Devlet Bahçeli'yi taşıyan araca eşlik etti. Atlı ciritçilerle birlikte Terminal caddesine kadar sloganlar eşliğinde gelen Devlet bahçeli, burada aracından inerek vatandaşları selamladı.

KILIÇ BAR’INI İZLEDİ

Kendisine verilen çiçekleri alan Bahçeli, çocuklara el öptürdü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra Erzurum Bar ekibi tarafından oynanan ‘Kılıç barı’nı izledi. Bahçeli, bar ekibinin gösterisini alkışladıktan sonra yoğun sevgi gösterileri altında aracına binerek miting saatine kadar dinlenmek için otele geçti. İzmir'de Bayrak ve Adana'da da Vatan mitingleri ile vatandaşlarla buluşan Devlet Bahçeli 'nin Erzurum'da düzenleyeceği Birlik mitingine de katılımın yoğun olması bekleniyor.

 

Etiketler : Erzurum, MHP, Bahçeli, kılıç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler