SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Bakan Akdağ'dan 'el temizliği' uyarısı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 18.11.2016 16:40:00 |
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kışın kapalı ortamlarda enfeksiyonların arttığına dikkat çekti.

RADARHABER / ERZURUM
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kışın kapalı ortamlarda enfeksiyonların arttığına dikkat çekerek, "Soğuğun şakası olmaz. Kışın kapalı ortamlarda enfeksiyon biraz daha artıyor. Dolayısıyla el yıkamaya kıymet vermek lazım." dedi. Bakan Akdağ, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, tarihi Ulu Cami'de Cuma namazını kıldı. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla görüşen Bakan Akdağ, gazetecilere kısa değerlendirmede bulundu. İlk olarak Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden ocağında meydana gelen heyelana ilişkin açıklamada bulunan Bakan Akdağ, "Sağlık ekiplerimiz, bölgedeki imkanlarıyla meseleyi takip ediyor. Ben de akşamdan beri sürekli takip ediyorum. İnşallah kardeşlerimize ulaşılır. Allah kurtarma çalışmalarına katılan çalışanlarımıza kolaylık versin. Biz de hayırlı haberler bekliyoruz." diye konuştu. Soğuk havalarda nelere dikkat edilmesi gerektiği yönündeki soruya da Bakan Akdağ, "Soğukla şaka olmaz. Kışın kapalı ortamlarda enfeksiyon biraz daha artıyor. Dolayısıyla el yıkamaya kıymet vermek lazım. Biz hastalıklar solunum yoluyla geçer diye düşünüyoruz ama grip nezle gibi hastalıkların sadece solunum yoluyla, yani karşı karşıya oturmakla aynı yerde bulunmakla değil, ellerden bulaştığını da biliyoruz. Onun için her zaman el yıkamaya el temizlemeye itina etmek lazım. Ama kışın buna biraz daha itina göstermeliyiz." şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.