Bakan Ala'ya öğretmen sürprizi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.01.2014 17:29:00
İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı memleketi Erzurum'da karşılayanlar arasında öğretmeni Ali Öztürk de vardı.
Bakan Ala'ya öğretmen sürprizi!

Soner İSTANBULLU'nun haberi...

RADARHABER / ERZURUM

İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da coşkuyla karşılandı. Bakan Ala’yı karşılamaya gelenler arasında Erzurum İmam Hatip Lisesi’nde okuduğu sırada öğretmeni olan Ali Öztürk de vardı. Bakan Ala’yı karşılayıp tebrik eden Ali Öztürk, bir süre kendisine eşlik etti. Bakan Ala burada yaptığı konuşmada, “Değerli hemşehrilerim görev yaptığımız süre içerisinde alnınız ak, başınız dik tutacak şeyler göreceksiniz, duyacaksınız bizlerden. İşte beni yetiştiren hocalarımdan birisi. Buraya kadar gelmiş. Şeref verdi. İşte biliniz ki sizin öğrettikleriniz sizin ortaya koyduğunuz ilkeler bizim yolumuzu aydınlatacaktır” diye konuştu.

BAKAN ALA'DAN AHMET KÜÇÜKLER'E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Bakan Efkan Ala, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Ahmet Küçükler'e kente yaptığı dev hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Bakan Ala, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekilleri, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ve diğer yetkililerle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Başkan Küçükler, ziyarette Bakan Ala'ya yeni görevinde başarılar diledi. Küçükler, "Biz bugüne kadar belediyeyle alakalı tüm projelerimizde Sayın Bakanımızı sürekli rahatsız ediyorduk. Kendisi sağ olsunlar bütün projelerimizde bize her zaman destek verdiler" dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala da, sıcak karşılama ve şehre yaptığı hizmetlerden ötürü Küçükler'e teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Şuana kadar yaptığınız hizmetlerden ötürü size teşekkür ediyorum. Siyaset; girdiğiniz zaman çıkamayacağınız bir kulvardır. Bu bir kamuya hizmet alanıdır. Bundan sonraki hayatınızda size başarılar diliyorum. Bu hareketin içerisinde daha iyi görevleri almanızı temenni ediyorum. Erzurumlular adına size teşekkür ediyorum. Çalışmak bizden, başarı Allah'tan." Küçükler, ziyarette Bakan Ala'ya semaver, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da Alvarlı Efe Hazretlerinin eserlerinin derlendiği "Nazlı Niyazlar" adlı kitabı hediye etti. Bakan Ala, kitapların önemine vurgu yaparak, "Hiç yıkılmayacak bir eser inşa etmek istiyorsanız bir kitap yazın" dedi. Ala, ziyaretin sonunda Erzurum Büyükşehir Belediyesinin şeref defterini imzaladı.

ERZURUM ESNAFINI ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Efkan Ala, esnafı da ziyaret etti. Erzurum’da Valilik ve Büyükşehir Belediyesine resmi ziyaretlerde bulunan Bakan Ala, ardından Cumhuriyet Caddesi ve Taş Mağazalar’daki esnafı ziyarete etti. Esnafla sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Bakan Ala’ya Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi.Bakan Ala’nın esnaf ziyaretine Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler eşlik etti.

 

 

Etiketler : Erzurum, Bakan, öğretmen, imam,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • YETİŞTİREMEMİŞ 29.01.2014 11:01:32

    MALESEF İYİ YETİTİREMEMİŞ,BİR ALİME HAKARET EDİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRETEMEMİŞ,BU HAKARET EDENLEİN SONU NE OLUR ALLAH ISLAH ETSİN

En Son Haberler