SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Bakanlar Akdağ ve Elvan Erzurum'da
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 29.12.2016 17:56:00 |
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile beraber Erzurum’a gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan...
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile beraber Erzurum’a gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada, "2023'te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girme hedefimiz var. Bu hedefe ulaşabilmek için anayasa değişikliği yapma zaruriyeti vardır" dedi.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a geldi. Bakanlar ilk olarak Erzurum Valiliğini ziyaret ederek Vali Seyfettin Azizoğlu’ndan brifing aldı. İki Bakan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i de ziyaret ettikten sonra AK Parti İl Binasında partililerle bir araya geldi. Parti binasında konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hükümet tarafından 23 ilde cazibe merkezleri programının uygulamaya başlandığını belirtti.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan da bugün Türkiye’de etkili olan kar yağışıyla ilgili gelişmeleri yakinen takip ettiklerini ifade ederek Mersin’de yaşanan sel olayıyla ilgili ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Bakan Elvan, "2023'te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girme hedefimiz var. Bu hedefe ulaşabilmek için anayasa değişikliği yapma zaruri yeti vardır" dedi.
.jpg)
"2023'te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girme hedefimiz var" diyen Bakan Elvan, "Meclis gündemimizde anayasa değişikliği var. 2023'te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girme hedefimiz var. Bu hedefe ulaşabilmek için anayasa değişikliği yapma zaruri yeti vardır. Dünyada çok hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Türkiye'nin de buna ayak uydurması gerekiyor. 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için canla başla çalışıyoruz. Türkiye artık kabuklarını kıran ülke haline geldi. Seçilmiş Cumhurbaşkanımız, liderimiz, partimizin kurucu genel başkanı olan Recep Tayip Erdoğan önderliğinde başlattığımız bu hareketi durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Meclis gündemimizde anayasa değişikliği var. Yapılan anayasa değişikliği bir rejim değişikliği değil, sadece bir sistem değişikliğidir. Bu değişiklikle sistem daha hızlı çalışacak, mekanizmalarımız daha hızlı çalışacak, hızlı karar alma süreçleri daha verimli şekilde işleyecek ve Türkiye'nin önü açılacaktır" şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





