Başkan Adayı Sekmen TÜMSİAD'ı ziyaret etti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 09.12.2013 11:15:00
Başkan Adayı Mehmet Sekmen, kentteki sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini TÜMSİAD’la sürdürdü.
Başkan Adayı Sekmen TÜMSİAD'ı ziyaret etti

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, kentteki sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini TÜMSİAD’la sürdürdü. Beraberinde, Milletvekilleri Recep Akdağ ve Adnan Yılmaz, İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve AK Parti İl Yönetimi ile birlikte TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu’yu ziyaret eden Mehmet Sekmen, TÜMSİAD Yönetiminde bulunan işadamlarıyla sohbet etti. Erzurum’un Ak Parti belediyeciliğindeki ikinci 10 yılının ilk adımının Sekmen’le atılacağını dile getiren TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve Başkan Adayı Mehmet Sekmen’e başarılar diledi.
 
SEKMEN:“ERZURUM’U ÇOK İYİ GÖRDÜM”
Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen de, iki günlük ziyaretlerinin çok olumlu geçtiğini belirterek, Erzurum’u gayet iyi gördüğünü ve STK’lardan istifade ederek, hep birlikte adım atacaklarını belirtti. Belediyecilik hizmetlerinde kentteki STK kuruluşlarının önemine dikkat çeken Sekmen, sürekli istişareler yapacağını her türlü öneri ve tenkitlere açık olacağını söyledi. TÜMSİAD ve İşkur İl Müdürlüğü’nce organize edilen ve 19 Aralık’ta açılacak olan “DABİF 2013 İstihdam Fuarı” hakkında Başkan Cafer Burucu’dan bilgiler alan Başkan Adayı Mehmet Sekmen, şehirdeki istihdama ciddi katkılar sağlayan bu tür etkinlikler için destek sözü verdi.
 
AKDAĞ: “TECRÜBEYİ GETİRDİK”
Eski Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ da İstanbul’dan bir tecrübeyi Erzurum’a getirdiklerini ifade etti ve bundan hep birlikte istifade edileceğini kaydetti. İstanbul’da üç dönem belediyecilik yapmış ve başarılı olmuş Mehmet Sekmen gibi tecrübeli bir siyasetçinin Erzurum’a hizmet için geri döndüğünü ve şehre çok şey kazandıracağını söyledi. Akdağ, Erzurum’da ekonomik alanda hizmet yapan işadamlarına da seslenerek, güçlerini birleştirmelerini ve daha büyük yatırımlar yapmalarını tavsiye etti.
 
Etiketler : Erzurum, aday, TÜMSİAD, Başkan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler