SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Ali Korkut'un 'el sıkma' hedefi!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 13.03.2014 16:18:00 |
Yakutiye Belediye Başkanı Adayı Ali Korkut, ilçede oturan her vatandaşın elini sıkmayı hedefliyor.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Ali Korkut, ilçe sınırlarında oturan her vatandaşın ayrı ayrı elini sıkmayı hedeflediğini belirtiyor. Sabahın erken saatlerinden, akşamın ilerleyen saatlerine kadar esnaf, vatandaş ve resmi kurumları gezerek herkese ulaşmaya çalışan Korkut, "Başbakanımın ifade ettiği gibi her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyorum. Herkese tek tek anlatmaya çalışıyorum" dedi.
HERKESİ DURDURUP ELİNİ SIKIYOR
Ali Korkut, yoldan geçen araçları, esnafı, resmi kurumları ihmal etmeden hizmetleri anlatmaya çalışırken hiç yorulmadığını söylüyor. Korkut, Yakutiye İlçesinde yapılmayan hizmetleri yaptıklarını anlatırken "Kentsel dönüşümden, park ve bahçelere, yol çalışmasından tarihi eserlerin çevrelerinin açılmasına kadar ciddi hizmetleri 5 yıla sığdırdık. Her alanda halkın hizmetinde olduk. 100 yıl yapılmayan işleri başardık. Üç Kümbetler, Yakutiye Medresesi, İstanbul Kapı projelerimiz bu şehre kimin ve nasıl sahip çıktığının en net örnekleri. Bunlar biten ve tamamlanmak üzere olan projelerimiz. Yeni projelerimiz var. Yalnızca kentsel dönüşümde 5 yıl içerisinde şehir ekonomisine 80 milyon lira sıcak para girdisi sağladık. AK Parti iktidarıyla gerçek hizmetle karşılaşan ülkemiz gibi, Yakutiye ilçemizde bizimle gerçek hizmete kavuşmuştur" şeklinde konuştu.
İkinci dönem belediyenin daha kurumsallaşmış bir yapıyla hizmet atağını sürdüreceğini belirten Korkut, yeni dönem ve yeni heyecanla yola devam edeceklerini söyledi. Ali Korkut, daima milleti düşünerek hizmet yaptıklarının altını çizerken bu milletinde kadirşinaslık örneği gösterip her zaman kendisine hizmet edeni taktir ettiğini belirtti.
En Son Haberler
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.
-
Emekliler Elmalı’nın sofrasında buluştu
Elmalı: Emeklilere yardım kolisi dağıtmak değil, aynı sofraya oturmak gerekir.
-
Palandöken Belediyesi’nden renk katan kızak keyfi
Palandöken belediyesi kızak pisti, yarı yıl tatilinde 25 bini aşkın misafiri ağırladı.
-
Elmalı’dan atlama kulelerinde kızak etkinliğine tepki
DP'li Elmalı, milyonluk atlama kulelerinde kızak etkinliği yapılmasına tepki gösterdi.
-
Elmalı’ya Cemevi’nde alçak saldırı
Ebubekir Elmalı, Erzurum’da gerçekleştirdiği bir Cemevi ziyareti sırasında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
-
Elmalı’dan istihdam odaklı yerel teşvik modeli önerisi
Elmalı: Esnaf daha işyerini açmadan belediyeye borçlandırılıyor.
-
Palandöken Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Palandöken Belediyesi envanterine toplam 12 yeni araç dâhil edildi.
-
DP'li Elmalı'dan iktidara Zengezur eleştirisi
Elmalı: “Zengezur Koridoru iktidarın dış politika karnesine yazılmış bir hezimettir”
-
Demokrat Parti Erzurum’da şaşırttı!
Demokrat Parti'nim Erzurum’daki 80. Yıl coşkusu salana sığmadı.





