SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Ali Korkut'un 'el sıkma' hedefi!
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 13.03.2014 16:18:00 |
Yakutiye Belediye Başkanı Adayı Ali Korkut, ilçede oturan her vatandaşın elini sıkmayı hedefliyor.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Ali Korkut, ilçe sınırlarında oturan her vatandaşın ayrı ayrı elini sıkmayı hedeflediğini belirtiyor. Sabahın erken saatlerinden, akşamın ilerleyen saatlerine kadar esnaf, vatandaş ve resmi kurumları gezerek herkese ulaşmaya çalışan Korkut, "Başbakanımın ifade ettiği gibi her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyorum. Herkese tek tek anlatmaya çalışıyorum" dedi.
HERKESİ DURDURUP ELİNİ SIKIYOR
Ali Korkut, yoldan geçen araçları, esnafı, resmi kurumları ihmal etmeden hizmetleri anlatmaya çalışırken hiç yorulmadığını söylüyor. Korkut, Yakutiye İlçesinde yapılmayan hizmetleri yaptıklarını anlatırken "Kentsel dönüşümden, park ve bahçelere, yol çalışmasından tarihi eserlerin çevrelerinin açılmasına kadar ciddi hizmetleri 5 yıla sığdırdık. Her alanda halkın hizmetinde olduk. 100 yıl yapılmayan işleri başardık. Üç Kümbetler, Yakutiye Medresesi, İstanbul Kapı projelerimiz bu şehre kimin ve nasıl sahip çıktığının en net örnekleri. Bunlar biten ve tamamlanmak üzere olan projelerimiz. Yeni projelerimiz var. Yalnızca kentsel dönüşümde 5 yıl içerisinde şehir ekonomisine 80 milyon lira sıcak para girdisi sağladık. AK Parti iktidarıyla gerçek hizmetle karşılaşan ülkemiz gibi, Yakutiye ilçemizde bizimle gerçek hizmete kavuşmuştur" şeklinde konuştu.
İkinci dönem belediyenin daha kurumsallaşmış bir yapıyla hizmet atağını sürdüreceğini belirten Korkut, yeni dönem ve yeni heyecanla yola devam edeceklerini söyledi. Ali Korkut, daima milleti düşünerek hizmet yaptıklarının altını çizerken bu milletinde kadirşinaslık örneği gösterip her zaman kendisine hizmet edeni taktir ettiğini belirtti.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





