Başkan Ali Korkut'un 'el sıkma' hedefi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 13.03.2014 16:18:00
Yakutiye Belediye Başkanı Adayı Ali Korkut, ilçede oturan her vatandaşın elini sıkmayı hedefliyor.
Başkan Ali Korkut'un 'el sıkma' hedefi!

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Ali Korkut, ilçe sınırlarında oturan her vatandaşın ayrı ayrı elini sıkmayı hedeflediğini belirtiyor. Sabahın erken saatlerinden, akşamın ilerleyen saatlerine kadar esnaf, vatandaş ve resmi kurumları gezerek herkese ulaşmaya çalışan Korkut, "Başbakanımın ifade ettiği gibi her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyorum. Herkese tek tek anlatmaya çalışıyorum" dedi. 
 
HERKESİ DURDURUP ELİNİ SIKIYOR
Ali Korkut, yoldan geçen araçları, esnafı, resmi kurumları ihmal etmeden hizmetleri anlatmaya çalışırken hiç yorulmadığını söylüyor. Korkut, Yakutiye İlçesinde yapılmayan hizmetleri yaptıklarını anlatırken "Kentsel dönüşümden, park ve bahçelere, yol çalışmasından tarihi eserlerin çevrelerinin açılmasına kadar ciddi hizmetleri 5 yıla sığdırdık. Her alanda halkın hizmetinde olduk. 100 yıl yapılmayan işleri başardık. Üç Kümbetler, Yakutiye Medresesi, İstanbul Kapı projelerimiz bu şehre kimin ve nasıl sahip çıktığının en net örnekleri. Bunlar biten ve tamamlanmak üzere olan projelerimiz. Yeni projelerimiz var. Yalnızca kentsel dönüşümde 5 yıl içerisinde şehir ekonomisine 80 milyon lira sıcak para girdisi sağladık. AK Parti iktidarıyla gerçek hizmetle karşılaşan ülkemiz gibi, Yakutiye ilçemizde bizimle gerçek hizmete kavuşmuştur" şeklinde konuştu.
İkinci dönem belediyenin daha kurumsallaşmış bir yapıyla hizmet atağını sürdüreceğini belirten Korkut, yeni dönem ve yeni heyecanla yola devam edeceklerini söyledi. Ali Korkut, daima milleti düşünerek hizmet yaptıklarının altını çizerken bu milletinde kadirşinaslık örneği gösterip her zaman kendisine hizmet edeni taktir ettiğini belirtti.
Etiketler : Erzurum, sınır, hedef, Yakutuiye,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler