
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Bulut’lar halkın içinde
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 07.05.2013 15:35:33 |

RADARHABER – ERZURUM
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinliyor. Başkan Bulutlar, bu kapsamda mahallelerde düzenlediği istişare toplantılarına Yukarı Köşk Mahallesiyle sürdürdü. Yukarı Köşk Mahallesin de gerçekleştirilen toplantıya; Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Bülent Engin, daire müdürleri ile mahalle muhtarı Dursun Meser katıldı. Yukarı Köşk Mahalle Muhtarı Meser, gerek Palandökene gerek ise mahallelerine yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Bulutlara teşekkür ederek, "Mahallemizde öncelikli olarak yapılması gerektiğini düşünülen ve gerçekleşen Yol, kaldırım, asfalt, çocuk oyun alanı gibi çalışmalar tamamlandı. Mahallemizin tek eksiği çocuklarımızın yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için bir Kur'an kursu eksiklerimiz var. Bu eksiğimizin giderilmesini mahalleli olarak çok istiyoruz” dedi
“KÖŞK MAHALLEMİZİ SİL BAŞTAN YAPTIK”
Palandöken Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile ilgili kısa bilgiler veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle sakinlerine mahalleleri ile ilgili hedeflerini açıklayarak mahalle sakinlerinin sorularını değerlendirdi. Başkan Bulutlar,” Yukarı Köşk Mahallemizi adeta sil baştan yaptık. Tüm eksiklerini tamamladık. Yukarı Köşk Mahallesinde başlatılan kaldırım, karo, bordür, asfalt döküm çalışmalarını mahallenin en ücra noktalarına yansıyacak şekil de yapıldı. Şu ana kadarki çalışmalarımızda Yukarı Köşk Mahallesine 4 bin metrekare karo ve 3 bin 10 metre bordür taşı kullanıldı. Asfalt çalışmamızda ise bölgemize şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 700 ton asfalt dökümü gerçekleştirildi. Asfalt döküm çalışmalarımız Yukarı Köşk Mahallesin de eksiklerimiz olan yerler de devam edecek. Park ve çocuk oyun alanları yeni den dizayn edildi. Sadece çocuk oyun alanları da çocukların daha rahat harekat edebilmesi için oyun gruplarının alt kısımları kauçuk olacak. Mahallemizi de küçük çaplı detaylar kaldı. Bu küçük detayları da tamamladığımız da A’dan Z ‘ye Köşk mahallemizi tamamlanmış olacak. Mahallemizin talebi olan Kur’an kursu verilecek kurs bina içinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. İnşallah hayırlı bir sonuç alırız” diye konuştu.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.