Başkan Bulutlar öğrencileri sevindirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 22.09.2017 11:43:00
Orhan Bulutlar, Palandöken'deki okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.
Başkan Bulutlar öğrencileri sevindirdi

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2017-2018 eğitim öğretim yılında yine çocukları unutmayarak Palandöken'deki okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. 
Palandöken Belediyesi, encümen salonu da yapılan kırtasiye dağıtım törenine katılan Başkan Bulutlar, eğitim ve öğretimin ilk günü öğrencilerin okul sevincine ortak olarak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Palandöken ilçesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 100 yakın çocuğa kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Belediye olarak daha önce tespit edilen dar gelirli ailelerin çocuklarına ilk etapta 100 çocuğumuzun kırtasiye ihtiyaçlarını giderdik. İlçemizde dar gelirli ailelerimizin çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda kırtasiye ve diğer ihtiyaç duyulan yardımları sürdüreceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır. Çocuklarımız okul çantalarını ve kırtasiye malzemelerini güle güle kullansınlar” şeklinde konuştu.
Çocukların sınıflarına ve okullarına göre okul forması, defter, kalem, cetvel, makas, oyun hamuru, parmak boya vb. kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları onlara vererek sürpriz yaptıklarını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmelerimize başarılar diliyorum. Eğitime destek amacıyla kırtasiye ve giyim yardımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak çocukların ve gençlerin eğitimine çok önem verdiklerini belirten Başkan Bulutlar, “Yavrularımıza yeni eğitim öğretim yılında üstün başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin. Ak Parti Hükümetimiz 15 yıl boyunca eğitim ve öğretime büyük kaynak ayırdı, büyük yatırımlar yaptı. Öğrencilerimiz her eğitim öğretim yılının açılışında kitaplarını masalarında buluyor. Biz de bugün burada dar gelirli ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunduk. İmkânlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecek” şeklinde konuştu. Hediyelerini alan öğrenciler Başkan Bulutları sevgi çemberine alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler