Başkan Cengiz teşkilatla hizmet turuna çıktı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 11.10.2013 16:30:00
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı ile hizmet turu yaptı.
Başkan Cengiz teşkilatla hizmet turuna çıktı

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı ile hizmet turu yaptı. Teşkilat mensuplarına otobüsle ilçede yaptığı çalışmaları gezdiren Başkan Cengiz, asfalt, kilitli taş, altyapı, park-bahçe düzenlemeleri, yatırımlar ve kentsel dönüşüm alanları hakkında bilgi verdi. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı gezi oldukça verimli geçti.Dadaşkent ve Ilıca ile 20 mahalle statüsündeki köyde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Cengiz, ilçede belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını ifade etti.
Dadaşkent’in yol ve kaldırımlarının yüzde 90’ının yenilendiğini, Ilıca’da ise kentsel dönüşüm alanı dışında bulunan tüm mahallelerde asfalt, kilitli taş ve kaldırım çalışması yapıldığı vurguladı. Kentsel dönüşümde Aziziye’nin model ilçe olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, TOKİ’den aslan payını alan ilçede değişim rüzgarı estiğini belirtti.
İlçedeki Kamu yatırımlarını da yerinde gösteren Başkan Fatih Cengiz, kamu yatırımlarını bölgeye kazandırmak için de yoğun çaba sarfettiklerine vurgu yaparak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Sevgi Evleri Projesi’nin Aziziye’de yapıldığını hatırlatarak, Sağlık Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler neticesinde ilçeye yeni bir sağlık ocağı ile ağız ve diş sağlığı merkezi kazandırıldığını kaydetti.
Yaklaşık üç saat süren hizmet turunda teşkilat mensuplarına yatırımlara ve hizmetlere tam not verdiler.AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül de, belediyenin başarılı hizmetlerin altına imza attığını ifade ederek, ilçenin çehresinin değiştiğini söyledi.
Etiketler : Erzurum, Aziziye, ilçe, tur,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler