Başkan Korkut seçimin önemini anlattı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 17.02.2014 14:04:00
Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Korkut, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Başkan Korkut seçimin önemini anlattı

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Korkut, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan oy isteyen Korkut, onları tek tek dinlemeyi ihmal etmiyor. Sorunları not alan, çalışmaları ve projelerini anlatan Ali Korkut, bir yandan da çocukları sevindiriyor. Ali Korkut, "Çocukların gönlünü almak farklı bir şey, ama anne babalarının oylarını istiyorum. Önceki seçimlerden farklı bir süreci yaşıyoruz. Hedefim yüzde 75'leri yakalamak" dedi. 
 
ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Korkut, Cumhuriyet caddesi ve Taş Mağazalar esnafını gezerken aileleriyle gezen çocuklara oyuncaklar dağıttı. Kızlar için peluş ayı ve köpek dağıtan Ali Korkut, erkek çocuklara araba hediye etti. Esnafı ve vatandaşların tek tek elini sıkan Ali Korkut, sorunları dinleyip, projelerinden kısa söz etti. Ali Korkut, Erzurum'un Ak Parti iktidarıyla yatırıma kavuştuğunu hatırlatırken "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'a verdiği önemi hepimiz biliyoruz. 2011 kış oyunları için yapılan yatırımlar bunun bir göstergesi. Yine yeni dönem ekonomik modelde Erzurum bölgesel çekim merkezi iller arasında yer almaktadır. Bütün bu yaklaşımlara Erzurum insanından daha fazla destek istiyoruz. Çünkü Ak Parti için verilen her oyun ayrı bir önemi var. Yine her oy, gelen yatırımlar ve hizmetler içinde teşekkür anlamı taşımaktadır" şeklinde konuştu.
 
"HİZMETLERİMİZ HALKIMIZIN TAKDİRİNİ KAZANMIŞTIR"

Erzurum'un ve Yakutiye İlçesinin yeni ekonomik modelde çekim merkezi olacağını ifade eden Ali Korkut, yeniden halkın desteğini alması durumunda daha çok kentsel dönüşüm, daha fazla hizmet ve daha fazla yeşil alan yapılacağını söyledi. En iyi hizmeti vermek için akıl, bilgi ve koordinasyona sahip olduklarını belirten Korkut, "Geçtiğimiz dönem yaptığımız hizmetler halkımızın taktirini kazanmıştır. Yeni dönem için halkımızın desteği ve onayını alırsak, ki bunu alacağımıza inanıyorum; yapılan hizmetler 5'e katlanacaktır. Harabe görüntüler Erzurum'a yakışmıyordu. 2 binin üzerinde metruk yapı yıktık, yeni dönem bu rakam 10 binlere ulaşacaktır. İnşallah yeni, yeşil ve gelir seviyesi yükselen bir Yakutiye için adımları atacağız" ifadelerini kullandı. 

Etiketler : Erzurum, seçim, Yakutiye, oyuncak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler