Başkan Korkut'tan AK Gençliğe hizmet sunumu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 15.01.2018 13:43:00
Ali Korkut, hizmetler ve devam eden projeleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.
Başkan Korkut'tan AK Gençliğe hizmet sunumu

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kollarına yaptığı hizmetler ve devam eden projeleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen sunumda 9 yıllık geniş bir hizmet yelpazesi yer alırken, Başkan Korkut'un özellikli projeleri üzerinde durularak anlatıldı. Ak Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Mesut Abuşoğlu, yapılan sunum ve hizmetlerden dolayı Ali Korkut'a teşekkür etti. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Yakutiye Gençlik Kolları Yönetimine Belediye Meclis Salonunda hizmetlerini anlattı. Rutin belediyecilik hizmetlerinden örnekler verilen sunumda, yapılan büyük projelerde aktarıldı. Ali Korkut, 9 yılı bulan görev süesinde kentsel dönüşüm alanında önemli mesafelerin alındığını, tarihi eserlerin çevresinin kendisiyle birlikte açıldığını aktardı. Erzurum'a ilk kent meydanını Yakutiye Medresesi ve Lala Paşa Camiini içerisine alan 17 dönüm büyüklüğündeki Yakutiye Kent Meydanıyla kazandırdığını anımsatan Korkut, ikincisinin ise Muratpaşa Kent Meydanı ile gerçekleştirildiğini söyledi. Muhteşem bir sunum ve çevre düzenlemesiyle 2017'nin sonunda tamamlanan Muratpaşa Kent Meydanı, Erzurum'a ayrı bir hava katıyor.
Ali Korkut, sunumda devam eden Üç Kümbetler Projesi ile yeni bir kültür adasının ortaya çıkarıldığını, Erzurum'un kültür turizmine büyük katkı sağlayacak projenin 2019 yılında tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti. Hasanibasri ve Mehdiefendi kentsel dönüşüm projelerinin tamamlandığını hatırlatan Korkut, "Yeşil Yakutiye Projesi, bugün Ankara'dan bu tarafa gerçek anlamda site örneği teşkil etmektedir. 42 dönüm alanda 545 daire yer alırken, çevre düzenlemesi, yaşam merkeziyle başka bir örneğine rastlayamazsınız. Erzurum için model oluşturacak bir proje tamamlandı" dedi. Ali Korkut, sunumda özellikle Hacıcuma proje görsellerinin üzerinde durdu. Hacıcuma, Kadana, Dervişağa, Taş Mescit mahallerini içerisine alan 125 dönüm büyüklüğündeki alanın Erzurum evleri konsepti ve ruhunda inşa edilecek yeni bir yatay yapılaşma anlayışını ortaya koyacağını belirtti. Korkut, mahalle kültürünün bu projeyle geri geleceğini anlattı.
Gençlik Kolları Başkanı Mesut Abuşoğlu, Ali Korkut'a sunum nedeniyle teşekkür etti. Abuşoğlu, "Başkanımız her çalışmasıyla bizlere ilham vermiştir, değerli çalışmalarını arkadaşlarımız ile daha yakından ve detaylarıyla öğrenme şansımız oldu. Ak hizmetin ne olduğunu en güzel örnekleriyle sunam Ali Korkut'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler