
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Küçükoğlu’ndan seccade tepkisi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 02.04.2023 07:24:00 |

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuya dair paylaştığı özür mesajına da tepki gösteren Başkan Küçükoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun özrü kabahatinden büyüktür. Bir taraftan üzgün olduğunu belirtirken öte yandan konunun istismar edildiğini dile getirmesi, eleştiriye ne kadar kapalı olduğunun ve tahammülsüzlüğün göstergesi olmuştur. Özellikle özgürlükler ve başörtü söylemleri konusunda sicili hayli kabarık olan Sayın Kılıçdaroğlu’nun, ‘Helalleşme’ söylemi ile yeni bir döneme kapı aralayacağını düşünenlerin de, bu fotoğraf ile fikirleri yeniden değişmiştir. Bu fotoğraf bir bakıma, CHP bilinçaltı zihniyetinin dışa vurulmuş halidir. Bu anlamda Sayın Kılıçdaroğlu’nu net bir şekilde kınıyor ve Müslümanların manevi değerlerine karşı daha saygılı ve duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.