
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan 19 Mayıs’ı yeşil sahada kutladı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 19.05.2021 13:47:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı genç futbolcularla birlikte maç yaparak kutladı. Bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Ilıca İdman Ocağı Belediyespor Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Orhan, genç futbolcularla birlikte hem idmana katıldı, hem de maç yaptı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Ilıca Orhan Tavlı Stadı’nda birbirinden renkli görüntüler oluşurken, genç futbolcuların bayrak pozu ise, görülmeye değerdi. Ilıca Orhan Tavlı Stadı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu yaşandı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselen Ilıca İdman Ocağı Belediyespor futbol takımına 19 Mayıs sürprizi yaptı. Bu ay sonunda başlayacak karşılaşmalar öncesinde hazırlıklarını aralıksız sürdüren genç futbolcularla idmanda bir araya gelen Başkan Orhan, gençliğe önemli mesajlar verdi. Bayramlarını kutladığı genç futbolculara seslenen Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “Sizler de dahil olmak üzere tüm gençliğimiz; ülkemizin yükseliş umudu ve diriliş kaynağını teşkil ediyorsunuz” dedi.
Başkan Orhan: “Gençlik bizim has bahçemiz”
Türkiye’nin, gücünü ve tüm enerjisini gençliğinden aldığını ifade eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Gençliğimiz, aziz milletimizin has bahçesi ve adeta hilalle yıldız gibi parıldayan yüzüdür. Gençliğimiz bizim en eşsiz hazinemiz ve dahi muazzam bir kudrete sahip temel dinamiğimizdir. İstiklalimiz kuşkusuz gençlerimizin elindedir ve istikbalimiz gençlerimize emanettir. Bu doğrultuda 19 Mayıs ise, Milli Mücadele ile kazanılan bağımsızlığın gençlerimize ve gençliğimize hem armağan, hem de emanet edilişinin yıl dönümüdür. Dolayısıyla 19 Mayıs, bu ülkenin ve necip milletimizin gücünü ifade eder. Bu vesileyle Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz” diye konuştu.
Futbolcularla Çift Kale Maç
Daha sonra genç futbolcularla birlikte idmana katılan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çift kale maç yapmayı da ihmal etmedi. Nefesleri kesen maçta Kulüp Başkanı İlhan Umut Aktaş rakip takımda forma giyerken, karşılaşmanın hakemliğini ise Antrenör Yunus Aydın yaptı. Ilıca İdman Ocağı Belediyesporlu futbolcuların performanslarıyla göz doldurduğu çift kale maçta, Başkan Orhan’ın kullandığı penaltı atışı direkten dönünce, golcü oyuncu Abdullah topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşma, Başkan Orhan’ın takımının 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
En Son Haberler
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.
-
DP’li Elmalı’dan gençlere: Hazırız ve sensiz bir eksiğiz
DP Genel Başkan Danışmanı Elmalı'dan gençlere siyaset çağrısı...





