
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan Aziziyeli kadınlara karanfil dağıttı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 08.03.2019 17:00:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ilçede yaşayan kadınlara karanfil dağıttı. Programlar sırasında Orhan’a; belediye başkan yardımcıları, AK Parti Aziziye İlçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti. İlk olarak belediyede çalışan kadın personellere karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Orhan, cadde ve sokakların yanı sıra evlere de ziyaretlerde bulunarak bayanlara karanfil hediye etti. Orhan, Aziziye Güzide Bakım Evi’nde yaşayan kadınlarla da bir araya gelerek, her zaman onların yanlarında oldukları mesajını verdi ve karanfil takdim etti.
'TOPLUMUN GERÇEK MİMARI KADINLAR'
Hayatın her alanında aktif olan kadınların toplumun düzenini sağlamada önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Orhan,” Kadınlar toplumumuzun gerçek mimarlarıdır. Bizim toplumumuz kadına değer veren ve ona saygı gösteren bir medeniyetin mirasçısıdır. Zira; 93 Harbi’nde kundaktaki çocuğunu bırakarak cepheye koşan Nene Hatunumuz, Kurtuluş savaşımızda cepheye mermi taşıyan kadınlarımız ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde canını düşünmeden sokaklara darbecilere karşı koyan bayanlarımız, bu örneklerin tamamı bayanlarımızın toplumuzdaki yerini, önemini ve mimar olma özelliklerini ortaya koymaktadır.” diye konuştu.
.jpg)
'KADININ TOPLUM ÜZERİNDEKİ HAKLARI BAKİDİR'
Başkan Orhan toplumun değişmesi, ilerlemesi ve muasır medeniyetler seviyesine gelmesi ancak kadına verilen değerle mümkün olabileceğini söyledi. Başkan Orhan ayrıca,” Peygamberimizin, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır.’ sözünün muhatabı yine kadınlarımızdır. Peygamberimiz; Veda hutbesinde kadının İslam dinindeki değerini, önemini ve onların toplumda bir emanet edasıyla korunması gerektiği öğüt etmişlerdir. Toplum olarak bize düşen ise bu doğrultuda hareket etmektir.” şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.
-
DP’li Elmalı’dan gençlere: Hazırız ve sensiz bir eksiğiz
DP Genel Başkan Danışmanı Elmalı'dan gençlere siyaset çağrısı...





