Başkan Orhan Bulutlar sahaya indi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.02.2014 11:15:00

RADARHABER / ERZURUM 

Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir semtinde 1. Marketler ve 2. Marketler esnaflarını ziyaret etti. Bulutlar, sokaktaki vatandaşla da ayak üstü sohbet etti.  Sabah saatlerinde başladığı ziyaretleri gün boyu devam ettiren Başkan Bulutlar´ın tempolu hali ve enerjik kişiliği zaman zaman kendisini takip edenlere zor anlar yaşattı. AK Parti İlçe Başkanlığı´nca organize edilen ziyaret programında Başkan Bulutlar´a AK Parti İlçe teşkilatı ve gençlik kolları üyeleri ile partililer de eşlik etti. Gezdiği caddelerde tek tek bütün esnafı ziyaret edip sohbet eden Başkan Bulutlar yürürken karşılaştığı vatandaşların da fotoğraf çektirme taleplerini kırmadı ve onlarla da bol bol sohbet imkanı buldu.

"BU SEÇİM TÜM SEÇİMLERDEN DAHA ÖNEMLİ"

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ziyaretler sırasında yaptığı kısa konuşmada, AK Parti İlçe Belediye Meclis üye adaylarımız kesinleştiği zaman, 'Seçim kampanya çalışmalarımız bundan sonra giderek artan bir ivme, coşku ve hızla devam edecek. İlçelerimizin Meclis üye adaylarının da dahil olması ile artık daha hızlı koşup daha çok çalışıp Başbakanımızın dediği gibi `sıkılmamış el bırakmayacağız´ inşallah. Şimdi tüm AK Parti ailesinin bir bütün olma, el ele, omuz omuza verip 30 Mart seçimlerine giden süreçte bir kez daha AK Parti zihniyetini, AK Parti anlayışını, AK Parti Hizmet aşkını herkese anlatma zamanıdır. Bütün seçimlerden daha önemli olduğunu düşündüğümüz bu seçimde biz kez daha AK Parti´yi en büyük oranda zirveye taşımak için gece-gündüz çalışma zamanıdır. Ben buna kalben inanıyorum ki her zaman doğrunun, samimiyetin, hak edenin, hizmetin yanında yer alan ve bunu gösteren Erzurum ve Palandöken halkı önümüzdeki seçimde de bunu en iyi şekilde gösterip, alnımız ak bir şekilde bizi yeniden halkın gönlündeki o güzel yere taşıyacaktır' diye konuştu.

"İLÇE HALKIMA EN GÜZEL HİZMET YAKIŞIR"

Yaklaşık beş yıldır Palandöken İlçesine hizmet ettiklerini hatırlatan Başkan Bulutlar,” Başbakanımızın liderliğin de ülkemize 12 yıldır yaptığı ve rüya denilen 150 yılık hayali gerçeğe dönüştürdüğü hizmetleri bu millete nasıl yeterli görmüyorsa bizlerde Palandöken Belediyesi olarak yaptığımız Kültür Merkezini, Kapalı Spor Salonunu, Hanımlar Çarşısını, Engelsiz Yaşam Merkezini, rekreasyon alanlarını, 30 yeni Parkı, ilçeye kazandırılan 90 dönümlük yeşil alanını, Kentsel Dönüşümlerini, karo, bordür çalışmalarını, dökülen asfaltları, yapılan sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarını bu millete yeterli görmüyoruz. Çünkü Halkımız en iyisine en güzeline layık olduğunu tüyü bitmemiş yetimin hakkını olduğunu çok iyi biliyoruz. Bugüne kadar bu bilinçle hizmet ettik ve etmeye de ikinci defa da Allahın izniyle halkımızın takdiriyle talibiz.” diye konuştu. 

 

    

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler