
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan halk gününde vatandaşları dinledi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 25.12.2018 14:21:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, düzenledikleri halk günü toplantılarıyla vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. Her fırsatta halkla bir araya gelen Başkan Orhan, başkanlık makamının yanı sıra her hafta düzenlenen halk günü toplantılarıyla vatandaşların gönlünü kazanıyor. Dadaşkent ve Ilıca hizmet binalarında aynı gün içerisinde farklı saatlerde gerçekleşen toplantılara vatandaşların ilgisi yoğun oluyor. Vatandaşların taleplerinin titizlikle alındığı ve sorunlarına çözüm aranan toplantılara Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılıyor. Göreve geldikleri günden itibaren katılımcı belediyeciliğin bir gereği olarak ilçeyi hep ortak akıl neticesinde alınan kararlarla yönettiklerini dile getiren Başkan Orhan, hayata geçirdikleri projelerin tamamını vatandaşların görüşlerini alarak tamamladıklarını ifade etti.
Başkan Orhan, “Ürettiğimiz hizmetlerin merkezinde insan var. Amacımız vatandaşlarımızın gönüllerine hitap ederek, gönül belediyeciliği yapmak. Beyaz Masa ekibimiz, Çağrı Merkezimiz ve Whatsapp hattımız yedi gün 7-24 saat vatandaşlarımızdan gelebilecek talepler için hizmet vermektedirler” şeklinde konuştu.
Vatandaşların her fırsatta görüşüne başvurdukları bilgisini veren Başkan Orhan, halk günü toplantılarını sürekli hale getirdiklerini ve bu kapsamda her türlü iletişim kanallarını kullandıklarını kaydetti.
.jpg)
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





