
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan halk gününde vatandaşları dinledi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 25.12.2018 14:21:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, düzenledikleri halk günü toplantılarıyla vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. Her fırsatta halkla bir araya gelen Başkan Orhan, başkanlık makamının yanı sıra her hafta düzenlenen halk günü toplantılarıyla vatandaşların gönlünü kazanıyor. Dadaşkent ve Ilıca hizmet binalarında aynı gün içerisinde farklı saatlerde gerçekleşen toplantılara vatandaşların ilgisi yoğun oluyor. Vatandaşların taleplerinin titizlikle alındığı ve sorunlarına çözüm aranan toplantılara Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılıyor. Göreve geldikleri günden itibaren katılımcı belediyeciliğin bir gereği olarak ilçeyi hep ortak akıl neticesinde alınan kararlarla yönettiklerini dile getiren Başkan Orhan, hayata geçirdikleri projelerin tamamını vatandaşların görüşlerini alarak tamamladıklarını ifade etti.
Başkan Orhan, “Ürettiğimiz hizmetlerin merkezinde insan var. Amacımız vatandaşlarımızın gönüllerine hitap ederek, gönül belediyeciliği yapmak. Beyaz Masa ekibimiz, Çağrı Merkezimiz ve Whatsapp hattımız yedi gün 7-24 saat vatandaşlarımızdan gelebilecek talepler için hizmet vermektedirler” şeklinde konuştu.
Vatandaşların her fırsatta görüşüne başvurdukları bilgisini veren Başkan Orhan, halk günü toplantılarını sürekli hale getirdiklerini ve bu kapsamda her türlü iletişim kanallarını kullandıklarını kaydetti.
.jpg)
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





