
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan ilçedeki yatırımları inceledi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 26.07.2018 16:18:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediyesi 2018 yılında da yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, rutin belediyecilik hizmetleri dışında belediye yatırımlarının bu yılda devam edeceğinin bilgisini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting meydanlarında hemen her ilçede en az bir adet olacağı yönünde sözünü verdiği Millet Kıraathaneleri için Aziziye Belediyesi de düğmeye bastı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kapalı Pazar, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Millet Kıraathanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yeni açılacak olan bu komplekste haftalık kurulan semt pazarı yerinin de bulunacağına işaret eden Başkan Orhan, Aziziye’de yatırımların birçoğunun tamamlandığını, eksikliği hissedilen bu proje ile beklentilerin karşılanacağını söyledi.
Her yıl olduğu gibi bu yılda Aziziye Belediyesi çocukların oyun alanı sayısının artırılmasına devam ediliyor. Kapalı oyun alanları ile birlikte ihtiyacın hissedildiği hemen her alanda çocuk parkları çalışmalarını sürdüren Aziziye Belediyesi, Temmuz oturumunda mecliste oybirliği ile aldığı karar ile Çocuk Sokakları Projesi içinde fizibilite çalışmalarını hızlandırdı. Bu sezon tamamlanarak hizmete açılması düşünülen proje sayesinde çocukların güvenli ortamda oyunlarını oynamalarına imkan sağlanmış olunacak. Bunlarla birlikte parklarda 7 gün 24 saat güvenliğin sağlanması için kamera çevrimiçi kamera sistemi devreye alınacak. Bu sistem sayesinde aileler belediyemizin sitesi üzerinden çocuklarının oynadıkları parkları izleyebileceklerdir. Gerek nüfus gerekse konut alanlarının artışı ile Erzurum’un cazibesi artan ilçelerinin başında gelen Aziziye, belediye yatırımları ile gelişime ortam hazırlanıyor. Sosyal donatı alanlarının artışı konusunda Aziziye Belediyesi tarafından yaptırılan projeler de göz dolduruyor. Nüfusu hızla artan Saltuklu ve Selçuklu Mahallelerinde vatandaşların talepleri doğrultusunda projelendirme çalışmalarının da yapıldığı görülüyor. Erzurum’da kısa süreli inşaat sezonunda birçok projenin nihayete erdirildiğini hatırlatan Başkan Orhan, “Vatandaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. İstenen sosyal donatı alanlarının artırılması için gerek yerel yönetim olarak belediyemiz gerekse özel sektörün desteklenmesi konusunda çaba gösteriyoruz. Hizmet sezonumuzu dolu dolu devam ettirmek gayretindeyiz” dedi.
Aziziye Belediyesi olarak hizmette sürekliliği ilke edindiklerini anlatan Başkan Orhan, yaş kış, sıcak soğuk demeden tüm birimleri ile çalıştıklarını söyledi. Yerleşim alanı en büyük ilçe olduklarını hatırlatan Başkan Orhan, “ İlçemizin her köşesine ihtiyaçlara binaen hizmet üretiyoruz. Bin 702 kilometre kare alanda her noktaya hizmet götürme ve vatandaşlarımızı memnun etme gayretindeyiz. Bizim fedakar halkımız hizmetin her zaman en iyisine ve güzeline layık” diye konuştu.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





