
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 28.10.2019 12:13:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Orhan, mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıl dönümünü millet olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutladıklarını dile getirdi.
Başkan Orhan; Türk milletinin vatan aşkının, azim ve kararlılıkla birleşerek Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağladığını ve bunun en güzel sonucu olarak da ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını söyledi.
Başkan Orhan mesajına şöyle devam etti:” Milletimiz tarihinden aldığı güç ve ecdadından miras kalan töresiyle tarihin her döneminde vatanı için canını vermekten geri durmamıştır. Kurtuluş Savaşı’nda vatan evlatları hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış ve yedi düvele karşı tek vücut ayakta durarak istiklal mücadelemizi başarıyla nihayetlendirmiştir.
Bu şerefli mücadelenin ardından cumhuriyet ilan edilmiş ve tarihi zaferlerle dolu Türk Milleti, devletini kurarak yalnızca kendi milletinden olanlara değil, bütün mazlumlara siper olmuştur.
Tarihten süre gelen bu çetin mücadele bugünde devam etmektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyinde düzenlediği ‘Barış Pınarı Harekâtı’ ile yine düşmanlarına korku salmakta ve mazlumları korumasına almaktadır. Dahili ve harici düşmanlarımızın her zaman olacağını bilmeli ve bu gerçeği göz ardı etmeyerek çok çalışarak bayrağımızı her zaman en yükseklerde dalgalandırmalıyız. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmetle anıyor, minnetlerimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz.”
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





