SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan'dan duygulandıran ziyaretler
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 10.05.2020 16:57:00 |
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, şehit ailelerini ziyaret etti.

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Anneler Günü'nde ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti ve bu anlamlı günlerini kutladı. Sosyal mesafe kuralları ve tedbirlerinin unutulmadığı ziyaretlerde Başkan Orhan'ı karşılarında gören şehit ailelerinin duygu dolu oldukları dikkatlerden kaçmadı.
Şehit annelerine ‘Sizi kendi annemizden farklı görmüyoruz’ diyerek çiçek veren Başkan Orhan'ı, şehit anneleri bağrına bastı. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren şehit anneleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın, sürekli olarak destekleri ile mutlu olduklarını dile getirdiler. Şehit annesi olmanın acı bir o kadarda gurur verdiğini de sözlerine eklediler.
Başkan Orhan: “Onları annemizden ayrı görmüyoruz”
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ise ev ev gittiği şehit anneleri ziyaretlerini her yıl devam ettirdiklerini hatırlattı. Vatanı için canını seve seve feda eden güvenlik güçlerinin bize emanetleri olan anne ve babalarının bir an dahi yalnız kalmalarına yokluk çekmelerine müsaade etmeyeceklerini söyleyen Başkan Orhan, "Hiçbir zaman onları kendi annemden ayrı tutmadım. Bugün biz evimizde sokağımızda huzur içinde olabiliyorsak şehitlerimize borçluyuz. Annelerini annemiz, babalarını babamız olarak gördük. Her zamanda onların hatırlarını sorup sıkıntılarını paylaşacağız. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” diye konuştu.
.jpg)
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.