SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan’dan emekli olan personellere vefa
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 06.11.2020 17:21:00 |
Aziziye Belediyesi’nde emekliye ayrılan 13 personele veda yemeği verildi.

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediyesi’nde çalışma hayatını tamamlayarak emekliye ayrılan 13 personeline Başkan Muhammed Cevdet Orhan tarafından veda yemeği verildi. Düzenlenen yemek organizasyonuna başkan yardımcıları ve emekli personel katıldı. Yemek organizasyonu sonrasında plaket takdiminin yapıldığı toplantıda Başkan Orhan, hizmetlerinden dolayı emekli personeline teşekkür etti. İkinci hizmet döneminde belediye personelinin gayretlerini takdir ettiklerini söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Orhan, hizmette başarının ancak samimi çalışma gayretiyle mümkün olabileceğinin altını çizdi. Belediye başkan yardımcıları Sedat Sirkecioğlu, İlhan Umut Aktaş ve Kayhan Alpagut’un katıldığı plaket takdiminde konuşan Başkan Orhan, 6 yılı aşkın süredir beraber çalıştıkları personelin emeklilik sonrasında ki yaşantılarında da sağlık ve huzur temennisinde bulundu.
.jpg)
Başkan Orhan konuşmasını şöyle sürdürdü. “Hiç şüphesiz belediyecilik hizmetlerinde başarılı olabilmek için çok iyi bir ekibe ihtiyacınız var. Bu ekipte mesleğini en iyi şekilde icra etmek için samimi gayret içinde olmalıdır. Çok iyi bir ekibe sahip olduğumuz için hizmetlerimizde her zaman en iyi noktalara ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Belediye'de çalışmak kutsal bir iştir. Sonuçta evlatlarımızın rızkını bu iş vesile kazanıyorsunuz. Sizlerde Belediyemize şehrimize hizmet verdiniz. Emeklilik hayatınızda sevdiklerinizle, çocuklarınızla, ailenizle inşallah tatlı bir emekli hayatınız olur. Belediyemizden kopmadan, emeklide olsanız belediyecilik ölene kadar devam eder. Aziziye Belediyesi olarak biz bir aileyiz her zaman söylüyoruz. Sizlerde bu ailenin birer ferdisiniz. Hepinizden Allah razı olsun teşekkür ediyorum. Allah sizlere hayırlı ömürler versin. Allah acı keder vermeden sağlıkla emekliliğinizi yaşamayı nasip etsin.”
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.