Başkan Orhan'dan yalanlama

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 29.09.2020 19:41:00
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hakkında ortaya atılan...
Başkan Orhan'dan yalanlama

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hakkında ortaya atılan iddiaları sert bir dille yalanladı. Kim yada kimler tarafından kullanıldığı bilinmeyen 'Erzurum Cumuriyeti' rumuzlu bir twitter hesabı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve belediyede çalışan ekibi başta olmak üzere, bazı kişi- kurumlarla, bu kurumların başındaki bürokrat, siyasi ve diğer yöneticilerle ilgili iddialarda bulunuyordu. 'Erzurum Cumhuriyeti' adlı twitter hesabını, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'ın kullanığı yönünde akla ziyan bir iddia ortaya atıldı. İddiayı, bazı internet haber siteleri de, ellerinde hiçbir belge olmadan haberleştirdi.
 
 
ORHAN, MEHMET SEKMEN'İN EN UYUMLU ÇALIŞTIĞI BELEDİYE BAŞKANI... 

Mehmet Sekmen'in en uyumlu çalıştığı belediye başkanları arasında gösterilen Muhammet Cevdet Orhan ile Başkan Sekmen'in arasını bozmak için ortaya atıldığı anlaşılan bu iddia sonrası, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan yalanlama açıklaması geldi.  
 
 
 
 
İDDİAYI SERT BİR DİLLE YALANLAYAN BAŞKAN ORHAN, MAHKEMEYE VERECEĞİNİ AÇIKALDI...

 

İddiayı sert bir dille yalanlayan Başkan Orhan, şunları söyledi: '' Bazı basın yayın organlarında ismimizi öne çıkararak bir kısım sosyal medya hesapları ile ilintilendirilmiş olmamız bütünüyle iftira ve yalandan ibarettir. Uzun yıllardır Erzurum kamuoyunun önünde olan ve her şeyi şeffaf bir biçimde halkla beraber yürüten birisine bu tür iftira ile yaklaşılmasını başka maksatlara yormaktayız. Konuya ilişkin hukuki girişimlerde bulunacağımızı ve bu haberlerin hangi amaçlarla yapıldığının açığa çıkarılacağının bilinmesini kamuoyumuza arz ederiz. Muhammed Cevdet ORHAN. Aziziye Belediye Başkanı.'' 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler