SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Orhan'a Bakanlık'tan Teşekkür
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 14.06.2016 12:40:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın eğitim-öğretime yönelik hizmetleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da takdir gördü. Bakanlık Başkan Orhan’ı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, eğitim-öğretime sunduğu katkılardan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Milli Eğitim eski Bakanı Nabi Avcı imzalı teşekkür belgesini Başkan Orhan’a Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu takdim etti. Başkan Orhan’ı makamında ziyaret eden Yavilioğlu, öğrencilere yönelik sosyal, sanatsal, bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği destek ve işbirliği için Milli Eğitim Eski Bakanı Nabi Avcı imzalı teşekkür belgesini sundu.
YAVİLİOĞLU: BELEDİYEMİZİN EĞİTİME YÖNELİK DESTEKLERİ TAKDİRE ŞAYANDIR
Aziziye Belediyesi’nin ilçede eğitim-öğretime önemli destek ve katkılar sunduğunu dile getiren Nurullah Yavilioğlu, “Gerek okullarımızın fiziki imkanlarının iyileştirilmesinde ve gerekse eğitim-öğretim materyalinin temini noktasında belediye başkanımızdan ciddi destekler gördük. Eğitim koşullarının iyileştirilmesi noktasında attığı adımlar ve okullarımıza sunduğu hizmetler, bizim için de takdir edilmesi gereken çalışmalardır. Bu minvalde eski bakanımız Sayın Nabi Avcı’nın göndermiş olduğu teşekkür belgesini sayın başkanımıza sunduk. Biz de, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına eğitime sunduğu katkılar için kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.
ORHAN: EĞİTİM YÖNELİK FAALİYETLERİMİZİN TAKDİR EDİLMESİ BİZİ MUTLU ETTİ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, eğitime yönelik hizmet ve yatırımların önceliklerinin başında geldiğini ifade ederek, eğitim-öğretim yılının başında ilçe kaymakamlığı ile imzaladıkları “Okullar hayat olsun” projesiyle ilçedeki eğitim kurumlarının fiziki, sosyal ve kültürel şartlarının iyileştirilmesi için imkanlarını seferber ettiklerini belirtti. Başkan Orhan, “Okullarımızın çevre düzeninden, boyanmasına, sosyal tesis alanından, kütüphanesine, parke, masa, sandalyeden, tabela, sundurma, kapı ve pencere gibi sayısız ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli destekler sunduk. Bunların yanında çocuklarımıza yardımcı eğitim setleri başta olmak üzere, çeşitli materyallerle daha iyi bir eğitim imkanı sunmanın gayreti içerisinde olduk. Tüm bu desteklerimizin en üst derece olan Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde kabul görmüş olması ve başarılı bulunması bizler için büyük onur olmuştur. Dönemin Milli Eğitim Bakanı ve şimdi Kültür ve Turizm Bakanımız olan Sayın Nabi Avcı’ya bu nazik jesti için şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkürü borç biliyorum. İnşallah eğitim-öğretime yönelik yatırımlarımız artarak devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





