Başkan Sunar Vizyon Medyanın Konuğu Oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.02.2020 08:10:00
Başkan Sunar, 3 engelli kardeşin hazırlayıp sunduğu Bakış Açısı programına konuk oldu.
Başkan Sunar Vizyon Medyanın Konuğu Oldu

RADARHABER / ERZURUM

Vizyon Medya’da üç engelli kardeşin hazırlayıp sunduğu Bakış Açısı programına konuk olan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, yayınlarıyla güncel hayatın nabzını tutan üç özel kardeş, Vizyon Medya ekibi Yasin, Yunus ve Emin Taş’ın kamuoyunu aydınlatma adına verdikleri hizmetin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti.

 

SUNAR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Erzurum’da internet üzerinden yayın hayatını sürdüren Vizyon Medya ekibine konuk oldu. Üç engelli kardeşin yapım ve sunuculuğunu yaptığı Bakış Açısı programında Palandöken gündemini değerlendiren Başkan Sunar, engelli kardeşlerin önemli bir görev üstlendiklerini belirtti. Programın ilk bölümünde Palandöken’de yürütülen çalışmaları ve hazırladıkları projeleri paylaşan Sunar, 1. ve 2. Marketlerde hayat bulacak olan kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin cazibe kazanacağının altını çizen Sunar, esnafın kesinlikle mağduriyet yaşamayacağını, projenin planlı bir şekilde hayat bulacağını net bir dille ifade etti. Kent Ormanı, Güneş Enerjisi, Biyogaz Tesisi ve mandıra projelerinin detaylarını da paylaşan Sunar, Engelsiz Palandöken için yürütülen çalışmalara da dikkat çekti. Bu minvalde asansör, rampa ve engelli araçları için garajlar yaptıklarını da belirten Sunar, İlçede bulunan Palandöken Engelsiz Yasam Merkezi’nin özel vatandaşların hizmetinde olduğunu hatırlattı.

 

‘BAKIŞ AÇISI’NIN KONUĞUYDU

 

Daha sonra kurucuları da olduğu Vizyon Medya’da üç engelli kardeşin hazırlayıp sunduğu Bakış Açısı programının önemine vurgu yapan Sunar, yayınlarıyla güncel hayatın nabzını tutan üç özel kardeş, Vizyon Medya ekibi Yasin, Yunus ve Emin Taş kardeşlerin kamuoyunu aydınlatma adına verdikleri hizmetin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti. Başkan Sunar, “Bugün burada engel tanımayan üç yiğit, Yasin, Yunus ve Emin Taş kardeşlerin yürek, bilgi, birikim ve öngörülerini öne çıkararak mükemmel bir iş başardıklarına şahitlik ettik. İnternet televizyonculuğunda ciddi takipçi sayısına ulaşan kardeşlerimiz, kamuoyunu aydınlatma adına, zor şartlar altında önemli bir hizmeti yerine getiriyorlar. Vizyon Medya adında oluşturdukları televizyon kanalıyla ilimizin bugününe, yarınına pozitif yönde katkı sağlıyorlar. Davetleri üzerine konuk olduğumuz Bakış Açısı programında yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Son derece keyifli ve verimli bir program oldu. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Programın sunucusu Yasin Taş da, davetlerini geri çevirmeyerek programa katılan Başkan Sunar’a teşekkürlerini dile getirerek, maksatlarının kamuoyunu en doğru bir biçimde aydınlatmak olduğunu kayda geçtiler.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler