Başkan Yeşilyurt'tan "Mitinge Davet'

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 23.04.2015 15:40:00
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurumluları mitinge davet etti.
Başkan Yeşilyurt'tan "Mitinge Davet'

RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Yeni Türkiye hedefine doğru ilk adımın atılacağı Erzurum mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 25 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Erzurum Mitingi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Yeşilyurt, 2002 Kasım seçimlerinin hemen ardından Türkiye’ye hakim olan huzur ve istikrarın 2015 seçimleriyle taçlanacağını belirterek, “7 Haziran seçimleri ‘Yeni Türkiye’ hedefine doğru atılmış en önemli adımlardan birisi olacak. Türkiye’nin son 13 yılına hemen her alanda damgasını vuran AK Parti, Cumartesi günü gerçekleştirilecek Erzurum mitingiyle iktidar yürüyüşünü bir kez daha başlatmış olacak” diye konuştu.AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan mitinge, partisinin en üst düzey kurmaylarının da katılacağını açıklayan İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, miting hazırlıklarının tamamladığını bildirdi.

ERZURUM İÇİN MARKA KENT HEDEFİ
Erzurum’un, 2002 Kasım seçimlerinden başlayarak AK Parti’ye büyük bir destek verdiğini ve yine Erzurum’da gerçekleştirilen her mitinginse, Türkiye ve dünyaya verilen bir mesaj niteliği taşıdığını vurgulayan Yeşilyurt, Erzurum’un bu yüzden Türk siyasetinde ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunu kaydetti. Bu durumun bilincinde olan AK Parti hükümetlerinin, Erzurum’a hiçbir zaman kayıtsız kalmadığına dikkati çeken Yeşilyurt, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde bir hedefi vardı, o da; Erzurum’u ‘bir dünya markası’ haline getirmekti. AK Parti hükümetleri bu çerçevede Erzurum’a yönelik olarak çok ciddi yatırımlar yaptı, hamleler gerçekleştirdi. Erzurum; son 10 yıl içerisinde kültür, spor, turizm, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık gibi temel alanlarda büyük mesafeler aldı, sıçrama yaptı. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ise, inşallah Yeni Türkiye çatısı altında çok daha gelişmiş bir Erzurum için kararlı bir adım daha atmış olacağız” şeklinde konuştu.

YEŞİLYURT: AK BULUŞMA İÇİN BEKLİYORUZ
Cumartesi günü saat 13.00’te İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitingde, Erzurum halkının tüm Türkiye ve dünyaya bir kez daha mesaj vereceğini dile getiren Fatih Yeşilyurt, şunları kaydetti:“Türkiye’de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için; birlik için, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için Erzurum halkını İstasyon Meydanı’na bekliyoruz. Vesayetin hiçbir türünün olmadığı, dün olduğu gibi bugün de milli ve manevi değerlerle örülü; milletin köle değil, efendi olarak kabul edildiği yeni bir iktidar dönemini arzu edenleri miting meydanımıza bekliyoruz. İri olmak için, diri olmak için birlik ve beraberlik için kadirşinas hemşehrilerimizi Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Ak buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler : Erzurum, yeşil, miting, hakim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler