
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Yeşilyurt'tan Miting Teşekkürü
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 07.10.2015 11:02:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi. Başkan Yeşilyurt “AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınlarıyla ve gençleriyle tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
Başkan Yeşilyurt, Erzurum’un Türk siyasetinin şekillenmesi açısından taşıdığı öneme her fırsatta vurgu yaptığını hatırlatarak, “Dün Erzurum’da gerçekleştirilen miting, esasen 1 Kasım’da şekillenecek tablonun bir özetidir. Kadirşinas Erzurumlular, eski karanlık dönemlerine yeniden sürüklenmek istenen Türkiye’nin önünde yepyeni bir ak meşale daha yakmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, aralarında muhalefet partilerin de bulunduğu bir takım kesimlerin, AK Parti sayesinde Türkiye’nin kavuştuğu huzur ve istikrar ortamını bozmaya yönelik her türlü yapay yola ve yönteme başvurduklarının altını çizdi. Yeşilyurt, “Bilge Adam Sayın Başbakanımızın katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz miting, milletimizin, huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Erzurumlular, şehrin dört bir yanından İstasyon Meydanı’na aslında miting için değil, istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Erzurum için koşmuştur” diye konuştu.
Yeşilyurt, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’na Erzurum’da gösterilen ilgi ve yüz binlerle ifade edilen miting coşkusundan dolayı Dadaşlara şükran borçlu olduğunu ifade ederek, “AK kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadınlarıyla ve gençleriyle tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





