BBP seçimlerde Erzurum'dan umutlu!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 17.08.2013 13:42:00
BBP İl başkanı Yener Gözütok, yaptığı açıklama ile Erzurum’da seçimlerde iddialı olduklarını ifade etti.
BBP seçimlerde Erzurum'dan umutlu!

RADARHABER / ERZURUM 
 
Büyük Birlik Partisi İl teşkilatı sabah kahvaltısın da basınla buluştu. 
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl başkanı Yener Gözütok, Erzurum’un yerel yönetimler konusunda iyi bir yönetime sahip olmadığını öne sürerek, “Basiretsiz, liyakatsiz Başkanlar elinde bırakılarak doğudaki bir çok ilin gerisinde kalması ile beraber, 16 büyük şehir arasında ve yeni kurulan 14 büyük şehirler arasında da sonuncu durumda olması bunun en büyük göstergesidir” dedi.
 
'MEMLEKET BU KAVGALARA HEBA EDİLMMELİ'
Şimdilerde iktidar partisinin il başkanlığı ve milletvekilleri arasında yerel seçimlerin bir güç kavgasına dönüştüğünü ifade eden Gözütok, “Memleket bu kavgalara heba edilmemeli. Ülke yönetimi genelindeki hizmetten önce gücü elde bulundurma sevdası özellikle yıllardır makus talihi olan istismar edilmenin önüne geçemeyen Erzurum ‘u muz da çok daha ciddi şekilde boy göstermektedir. Halkın iradesi kimsenin cebinde olmamalı. Dayatma ile değil, halkın istediği aday seçilmeli” dedi.
 
BELEDİYELERE GÖNDERMEDE BULUNDU
Türkiye’de iktidar partisinden olmamasına rağmen güzel işlerin altına imza atan belediyelerinde bulunduğunu dile getiren Gözütok, “Eskişehir ve BBP’li Belediye Başkanına sahip olan Sivas buna en güzel örnektir. Artık bu anlayışı değiştirmeli, belediyenin iktidardan olmasının değil seçilen kişinin bilgi birikim beceri ve liyakatine bağlı olduğu gerçeği ile yüzleşip halkımıza bu bilinci kazandırmalıyız. Bu şehri on yıldır iktidar belediyeleri yönetiyor, sonuç ortada.
Bizler Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimlerde Erzurum merkez ve ilçelerinde ciddi manada adaylarla meydanlara ineceğiz. Alperenler bu şehrin kaderini değiştirmeye geliyor. Denemediğimiz kalmadı, iktidar olanı da gördük olmayanı da.Bu şehrin halledilemeyecek meselesi yok, yeter ki becerikli ellere teslim edilsin ve görevi teslim alanlar işinin ehli olsun. Biz bu işin ehliyiz ve bunu da ispatlamaya hazırız. İl ve ilçe teşkilatlarımızla sürpriz adaylarımızla biz bu seçimin sürprizi olacağımız gibi. İnanıyoruz ki Allah’ın yardımı ile de hem şehrimizin hem hemşerilerimizin ve ülkemizin kurtuluş reçetesiyiz.” diye konuştu.

 
Etiketler : Erzurum, BBP, seçim, aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler